| ddelia14 a întrebat:

Buna TPU am si eu o intrebare :eu ascult multe tipuri de muzica si la scoala trebuie sa aleg un gen de muzica. spuneti-mi ce gen este cel mai tare si spuneti de ce ca sa ma convingeti happy FUNDITAhappy

Răspuns Câştigător
| Parker a răspuns:

Pai cea mai buna muzica nu e neaparat cea mai asculta.Eu -si sunt sigur ca si tu - am cunoscut multa lume si am facut multe remarci, unele jignitoare.Chit ca e dureros, majoritatea oamenilor (cel putin din Romanica) sunt olingofreni.
Deci eu am ascultat prima data prin cls a 5-a muzica pop ( eram mare fan Justin Timberlake, Akon etc ). Prin clasa a 6-a am descoperit rockul alternativ ( ColdPlay - trupa preferata ). In clasa a 7-a mi-am delectat timpanele cu muzica hard -rock, black metal (AC/DC. Metallica, Rammstein etc). Acum, in clasa a 8-a fiind, pot sa spun ca mi-am definitivat grupul de prieteni cu interese comune si stilul de muzica. Ascult ROCK. Si atat. Tin sa precizez ca ascult toate genurile de rock, ele depinzand direct proportional cu sentimenele din momentul respectiv.Trupele mele preferate in acest moment ar fi ( Train, Scorpions, Vama (Veche), Fun., Beatles, Lenny Kravitz, Ac/Dc, AeroSmith si mai sunt, dar nu e momentul potrivit sa le insir pe toate).

P. S. Niciun gen de muzica nu inclide doar "oameni destepti " sau "oameni prosti ". Sunt unii rocker falsi, ipocriti care asculta doar pentru ochii lumii.De asemenea, sunt manelisti inteligenti.

Eu iti recomand rockul. Succes

6 răspunsuri:
| aniriiiiii a răspuns:

House sau muzica de club, deoarece este cea mai in top de 1 an incoace si se asculta pe toate posturile de radio, in plus aceasta muzica ne-a facut cunoscuti peste hotare happy de exemplu inna, este foarte cunoscuta in strainatate si a cantat pe aceeasi scena cu mari cantareti internationali :*

| BurN a răspuns:

Pai, iti recomand mai mult melodii gen Rap (Lil' Wayne, The Game, Eminem etc.), ori melodii din Romania (Smiley, Bitsa, Cheloo, Inna, Deep Central) si orice-fara-nediscutabil-interzis-pericol Manelele!

| moniii a răspuns:

Dance -club happy cam toata lume asculta melodii genbatting eyelashes
cel putin la mine la liceu totiii is cu din asteahee hee daca vrei iti dau eu melodii big grin
fundita si pentru melodie mess privat:*

| IEatCrayons a răspuns:

Rock! Pai nu prea stiu de ce daruni au melodii chiar tari lol
cauta Paramore si convinge-te singura...

Răspuns utilizator avertizat
| XK a răspuns:

Hip-hop