| Andreeadede96 a întrebat:

Buna TPU.am si eu o intrebare. eu cu varamea incercam sa stam treze noaptea doar ca avem o problema nu avem ce face si ne ia somnu puteti sa imi dati.niste idei ca sa ne tin treze nu stiu jocuri orice dau fuda mare

Răspuns Câştigător
| Anonimus12468 a răspuns:

Uite ce poti face :
-Mananca mult zahar, sau orice dulce
-Bateti-va cu pernele
-Jucati adevar sau provocare
-Faceti farse la telefon
-Desenati ceva amuzant pe intuneric(deci sa nu vedeti nimic) sau cu degetele
- Jucati carti :Uno, septica, macao etc
- Jucati ascunsa pe intuneric
- Scaunele muzicale
- Povestiti-va amintiri din copilarie (cu cat exagerezi mai mult cu atata va fi mai amuzant)
- Uitati-va la un film horror sau orice altceva
-Uita-te la filme de copii si razi sau bate-ti joc de cat de prosti sunt cei de acolo
- Face-ti un film sau un teatru de papusi si postati-l pe youtube
-Face-ti schimb de secrete
- Daca ai voie cheama mai multi prieteni si da o petrecere happy
Daca mai ai nevoie ma poti intreba happy
Sper ca te-am ajutat :*
funda? big grin

3 răspunsuri:
| disconnectmen123 a răspuns:

Uitativa la filme horror de exemplu: Chansswa in Texas, Papusa chucky,
Papusile posedate sau actiune Pacific RIM. sau chemati 2 3 prieteni si jucati de exemplu monopoly jocuri din astea de masa. Dati o petrecere in pijamale batetiva cu perne etc etc.Sau faceti concursuri de exemplu cine poate bea mai multa apa sau cine poate zice mai mult "ooooooooooooooo" cine poate sari intr-un picior si sa bea un litru de apa.Bafta la distractie:* pa

| Shara17 a răspuns:

Heyy, trebuie sa va distrati asta e toata faza, dansati pe melodii gen: http://www.youtube.com/watch?v=q47kdazORfM ( p.s. inceputu e lent dar e misto melodia) adica ceva asa amuzant... sa va machiati una pe alta pe intuneric/ cu ochii inchisi, sa faceti scenarii amuzante in care sa fiti personaje, concursuri de: scuipat :)), ragait ( daca puteti) :D :)), cel mai caraghios desen ( pe intuneric), karaoke :)) pe tema asta te distrezi cel mai bine;). Va faceti unghiile, parul, nu stiu. sunt multe ( de fel mie.mi vin pe moment!;) ) Pwp, distractie placutaa! :)

| alialinu75 a răspuns:

-uitati-va la filme de groaza
-sunativa prieteni cu privat
--cumpara chipsuri, floricele, sucuri, bombonici:X
-ascultati muzica
-faceti concurs de karaoke
-spuneti glume
-stati mai mult pe afara si priviti la stele
-puteti sa va imbracatzi in hainele mamei, sau chiar in hainele voastre insa niste combinatzii amuzante si sa va faceti poze!
- barfiti. Amintiti-va care au fost cele mei aiurea/minunate momente pana acum
-faceti'va parul ca si cum ati fi niste dive de holywood
-dansati
-sariti in pat
-jucati adevar sau provocare
-cheamati cateva prietene pe la tine si faceti o petrecere in pijamale
-batetiva cu pernele
Distrativa laughing