| nino09 a întrebat:

Am si eu o intrebare foarte importanta.Mie imi place de o fata cu care eram intr-o clasa si faceam toate prostiile ca sa o impresionez.De cateva zile am aflat ca ea ma placea.Eu am vorbit cu ea si i-am explicat ca si eu o plac, dar ea mi-a zis ca nu ma place si oricum e impreuna cu cineva.Va rog frumos sa ma ajutati.Ce sa fac?

3 răspunsuri:
| Panteras a răspuns:

In primul rand sa impresionezi o fata nu inseamna sa faci prostii trebuie sa stii cum sa o iei si cum sa vorbesti cu ia nu ca vorbesti cu ia ca la tara... daca acum e impreuna cu cineva ti-ai pierdut sansa dar nu definitiv iar daca intervii intre cei doi fata de care iti place te va displacea mai mult...deci trebuie sa astepti ca fata sa iasa din relatia in care e ca sa poti sa ii zici ca iti place de ea si ce mai stii tu.

| georgeceltoma a răspuns:

Poate tea placut atata timp cat o impresionai, dar nu a fost de ajuns trebuia sa vada si altceva de la tine. putina afectiune, romantism...sau sa auda de la tine ca o doresti.
Dar fata daca a cunoscut pe altcineva poate s-a saturat de maimutareliile tale si a cautat un baiat mai serios, scuza-ma ca spun asta dar ma refer ca poate ea pana la urma asa credea despre tine ca sti doar sa te maimutaresti dar nimic masculin si afectiv pentru o fata.
Motivul care ea i-ti spune ca nu te mai place poate sa fie ca are un iubit si nu vrea sa afle sau sa se creeze probleme sau vrea sa te doara la fel cum a durut-o si pe ea atata timp cat ai fost langa ea si nu ai stiut cum sa o cuceresti.
Parerea mea este sa o lasi in pace daca are o relatie, nu o poti obliga sa te vrea chiar daca te place sau nu, iar tu ar trebui sa ii oferi doar respect ca altfel s-ar putea sa inceapa sa te urasca daca nu o lasi in pace si o poti pierde si ca amica, iar daca o respecti mai exista un ceva la % sa te vrea din nou!

| BLUEishot a răspuns:

So,
Nu e tocmai ideal sa impresionezi o fata prostndu-te, trebuie sa vorbesti cu ea serios si sa dai dovada de maturitate, bine simtul umorului e necesar pentru ca de obicei fetelor le plac baietii directi si cu simtul umorului! GARANTEZ ASTA! Acuma nu stiu de ce e ea cu cineva daca te place. poate a vrut sa te faca gelos sau poate nu vrea sa stie lumea ca te place si se afiseaza cu prietenul ei. Anyway, iti dau un pont fetelor nu le place sa le faci geloase. deci sti ce ai de facut. Sper ca te-am ajutat!
xoxo