Bună.
Voi și cu cei de la Jean Monnet!
Doamne, ce lume... ai nevoie de o consiliere psihologică.
Pa, pa.
Sorry dar cred ca este normal sa placi un prof...in plus este mai mare doar cu 3 ani.si in al doilea rind mai bine ai merge tu la consultare caci se vede ca ai mai mult nevoie. poate o sa te ajute sa intelegi oamenii si sa te pui in situatia lor
Bună.
Domnișoară, m-am născut înaintea ta și îmi permit să-ți dau lecții de viață!
S-au oprit bărbații la el! Pune mâna pe el și fă-l țăndări, că doar asta îți dorești, o relație cu el.
Pa, pa.
Da poate ca te-ai nascut inaintea mea...dar lectii de viata? hah nici vorba oricum eu o sami urmez instinctul si o sal am sub pantof.
Bună.
Bine fată, abia aștept să te văd la televizor în postură de victimă.
Să ai succes... la ce vrei tu!
Pa, pa.
Poate il placi, dar cred ca mai incolo o sa crezi ca erai nebuna nu ai cum sa fac asta lasa-l sa-si vada de viata si tu de a ta.Gandes-tete la riscuri:tu exmatriculata, el obligat sa-si dea demisia, fai un bine daca tot il placi lasa-l sa isi vada de viata.
Mda...dar sunt foarte sigura ca el vrea sa ne vedem si dupa ore si o sa incerc sa fac asa ca sa nu afle nime din scoala mea...si in plus mai am doar jumate de an de invatat in acea scoala. oricum mersy pentru raspuns
Inteleg ca tea prins euforia dragostei, dar gandeste-te la consecinte.Nimeni nu poate sa-ti spuna ce sa faci, tu iei decizia finala, oricum bafta.
Nu am nevoie de bafta ca si asa sunt sigura ca eu o sa fiu cu el...consecinte sigur nu o sa am imi pare normal totul
Este treaba ta noi am vrut sa te ajutam spunanduti ce trebuie sa stii.Ok nu vrei sa ne asculti si sa echilibrezi balanta sa vezi daca merita noi nu avem ce face si daca il ubesti asa de mult nu ai fi zis ca o sa-l ai sub pantof.Cred ca asta e doar ceva de scurta duranta pana gasesti alt prost sau iti vine mintea la cap!
Nu mersy.crede-ma sunt destul de sanatoasa nu am nevoie de un pisihiatru.parerea este stupida
Idkrjek întreabă: