anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU.happy

Am si eu o intrebare.Imi place de un baiat foarte mult.De aproape doi ani.si lui ii palce de mine. chiar mi-a zis asta.numai ca. e prea timid.adica vorim, ne jucam prin zapada, vorbim la tel.insa nu stiu parca il retine ceva.

Cateodata inainte sa plece ar vrea sa'mi spuna ceva. da', cum am mai spus, parca ceva il retine.deci spune: eliza... si pleaca.
Si stiu ca nu ii mai place de nimeni altcineva. mi-a spus asta toata lumea pe care o cunsoc.si nici nu se comporta ca si cum i'ar placea de altcineva.pentru. cred ca se comporta special cu mine.insa,repte este prea timid si ceva il retine cand vrea sa ma intrebe.
Imi puteti spune dc? Fuunda.happy

Răspuns Câştigător
| Dumnezău a răspuns:

Poate crede ca ai putea sa-l respingi daca iti spune ce simte pentru tine. Daca spui ca si tu il placi, ai putea sa faci primul pas si sa-l intrebi mai multe chestii de genul:,, Ce parere ai despre mine?'' pana se ajunge la inevitabilul:,, Ma placi, te plac. Vrei sa fim impreuna?''Tu puteai sa specifici ce varsta aveti voi doi.Lui probabil, ii este frica sa nu fie respins...si e o diferenta mare intre a place si a iubi.Ai putea sa faci tu primul pas si sa prinzi un pic de curaj si sa-l intrebi daca vreti sa fiti impreuna. big grin

8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dacă este timid, ce vrei de la el?
Când o să vrea să-ți spună ceva, o va face.
Pa, pa.

| Crisu a răspuns:

De ce, ce? Probabil asa a crescut el, fiind timid.Nu este singurul baiat. Daca sti ca te place, de ce nu ii spui si tu ca il placi? Ii vei da mai mult curaj si il vei ajuta sa scape de timiditate.Si aici nu este vorba doar de timiditate, sti...adica la el e si vorba de neincredere in sine.Si daca ii vei spune ca il placi, il vei ajuta mai mult.

| ziz a răspuns:

Multumesc.love struck

| iustii21 a răspuns:

Problema e ca eu cunosc ambele persoarelaughing. Bun. El stie ca il placi. Tu stii ca te place. Ce mai astepti?laughingTi'am spus de nenumarate ori.HaismugMaine.smugVrei?:devil)

| DouaPuncteIcs a răspuns:

Poi intreaba-l de ce tot vrea sa iti spuna ceva sau fa tu primul pasbig grin

| Deerpinaaaa a răspuns:

O fi stilul lui mai timid si la telefon ori se intrerupe ori are probleme cu parintii sau ceva in genul asta

| thebloodsoul a răspuns:

Ai fii mai bine sa-l intrebi chiar tuwinking daca e timid rau si nu e in stare fata-n fata macar la tel sau pe mess

| AdELiiNA a răspuns:

Poate pentru ca ii e frica ca tu nu il placi! Trebuie sa faci tu primul pas, sau cel putin sa-i dai de inteles ce vrei de la el! De obicei persoanele timide tac de teama sa nu dezamageasca! Unele persoane pot considera ca nu e tocmai potrivit ca o fata sa faca primul pas, dar de ce?"Alege ce iubesti si iubeste ce ai ales"winking