| Aniiia a întrebat:

TPU! Am si eu o intrebare. Imi place la nebunie un baiat si nu suport sa il vad pe hol cami vine sa plang ca nu ma place si el. Totul a inceput cand am iesit cu profa de rom afara la zapada si aiesit si cls lui ca aiesit mai repede si ne-am batut cu zapada si eu i-am dat un bulgare in cap si el a venit dupa mine si mi-a dat si el si m-a luat de bust adica ntrun fel ma imbratis a si ma batea cu zapada dar nu ma lovea si dupa ceva timp a inceput sa-mi pplaca mult de el. mia retinut numele dar cand ma vede pe hol se uita la mine darnumi spune nimic. nu pot sa-l uit si nu stiu ce sa fac. i-am spus cal pplac pe mess si a zis ca sa ne cunoastem dar de cand am vb de atunci nimeni nu mai stie nimic despre el ca nu mai intra pe mess dar ala scoala vine. nu mi-a dat ignor dar nu mai intra ce sa fac sa il fac sa ma placa. stiu sigur ca nu ma place. offff va rg ajutati-ma. funda

Răspuns Câştigător
| 女明DongRi a răspuns:

Daca nu te placea cum ai zis nu se mai "juca'' cu tine in zapada.asa cred euhappy. probabil e implicat in alta relatie sau nu e pregatit sa faca el primul pas. sau pur si simplu are altceva pe cap( de asta n`a mai intrat si pe mess). Incearca-l sa-i dai atentie la scoala sa-l saluti si sa deschdeti un subiect de discutie. Asa poate va dati unul celuilalt nr de telefon si vb la tel daca el nu poate pe mess Baftahappy

2 răspunsuri:
| Heath a răspuns:

Saracii tai nepoti...

| justme_9740 a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu el personal. daca il vezi pe la scoala saluta'l sau spune'i ceva. daca o sa vorbesti cu el poate o sa inceapa sa te placa.altceva nu stiu ce sa iti zic...am avut si eu o situatie asemanatoare(m-am tinut dupa un baiat un an... dupa am renuntat) happy SUCCES!