Ar fi cazul cred sa iti faci o mapa unde sa introduci diferite teme ex:Timpul, la cumparaturi, la telefon.etc in aceste teme vei scrii cuvinte in spaniola si le vei traduce de asemenea poti folosi si translatorul de pe Google ca sa mai formezi si fraze. Invata cite o tema pe saptamana incearca... Eu la fel mi-am facut la Limba Engleza fiindca la scoala invatam franceza... Si vad ca incetul cu incetul am inceput sa invat engleza sper sa-ti fie de ajutor raspunsul meu. Pa pa!
Da bine sp eu m-am uitat la telenovele de la 8 ani si sunt apr as la spaniola stiu apr orice cred ca am 2-3 cuv pe care nu le stiu dar in rest stiu tot spaniola e usoara si ff frum mie imi place mult si am invatat ff repede
Uite-te la telenovele, asculta muzica in spanioala si o sa vezi ca fara sa vrei o sa inveti tot ce se poate invata! uite un link cu o melodie in spaniola in care tipa vorbeste ff clar si cred ca o sa intelegi tot ce zice daca ai ceva cunostinte! http://www.youtube.com/watch?v=xfucrss99p4 MULT SUCCES
Twister09 întreabă: