| Andrei_Stanila_1986 a întrebat:

am si eu o intrebare.
In ultima vreme mi se pare ca mi se strica viata, totul era perfect acum o luna dar dupa am ramas corigent, mi-am pierdut iubita, parintii au inceput sa ma urasca, chiar si persoanele care le credeam prieteni m-au lasat. Chiar nu stiu ce sa fac, mai nou sunt zile cand nu ies din casa, pur si simplu stau si ma gandesc daca mai are rost ceva. Nu imi place sa incep cu chestii d'astea triste, dar totusi...viata mea e naspa in ultima vreme. Ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| iLoveMusic01 a răspuns:

Poate ar trebui sa te pui pe invatat, ca sa te vada parintii tai ca nu esti chiar asa de neserios. Incearca sa vorbesti cu ei, spune-le ca iti pare rau, deschide mici discutii, incearca sa ii convingi sa faceti ceva distractiv in familie: un concediu, o plimbare in parc. Aaa, si vizavi de problemele cu prietenii : aceia nu iti sunt prieteni daca te lasa la greu. Abia acum iti poti da seama cine iti este cu adevarat prieten si cine a ramas langa tine cand ai avut nevoie. Cu iubita, lasa! Vor mai fi si alte fete. Totul se rezuma acum mai mult la familie. Arata-le ca iti pare rau! Ar fi pacat sa te departezi de singurii tai prieteni adevarati : parintii. Sper ca te-am ajutat! Funda? :*

| Andrei_Stanila_1986 explică (pentru iLoveMusic01):

Nu cred ca puteam sa dau de un raspuns mai perfect.

| iLoveMusic01 a răspuns (pentru Andrei_Stanila_1986):

Cu placere :*

2 răspunsuri: