Bunaeu una am avut la 12 ani, aveam si eu fruntea plina.x_x.imi era jena sa ies nemachiata din casa, cand vara a venit am stat foarte mult la soare si sau uscat, eu una iti propun sa te cureti cu putin.deci nu pui foarte mult pe un servetel demachiant spirt si cureti fata insistand pe zonele cu cosuri si nu te mai preocupa asa de mult de ele adica ma refer sa nu le mai atingi si nici sa nu le mai storci.cam greu cu storsul dar ele se vindeca mult mai usor si nu ramane nicio cicatricemie asa mi-au trecut, acum am pe obraz si eu cateva rosii si maricele si fac ce am scris mai sussper ca te-am ajutatmie mi-au trecut intr.o saptamanadeja erau mai mici si nu se vedeau asa de tare
Pai acneea poate sa treaca de la sine dar daca vrei sa scapi mai repede si mai usor du-te la farmacie, i-ati un produs si incearca. succes
Buna,eu am avut f multeee pe fata, pe frunte de nu aveai loc sa pai varful acului insa am fost la dermatolog si mi-a zis sa i-au ROACCUTANE folosind timp de 5-6 luni, acum nu mai ai absolut nimic pe fata, pastilele astea sunt cam scumpe 1 mil pe luna si se ia 2/zi.Eu sunt foarte multumita de ele. Sper ca te-am ajutat
anonim_4396 întreabă:
Diorrus întreabă: