Nu ma intereseaza sa fie inalta.
Sa fie mai plinuta dar nu grasa de n-ai loc in casa de ea dar nici slabanoaga.
Nu prea imi plac alea care se machiaza ci alea naturale, sa o vad pe ea insasi nu ascunsa printre machiajuri.
Bineinteles ca alea naturale sa arate bine.
Alt lucru:Sa aiba fund, sanii rotunzi(nu aia care se lasa in jos ca-s scarbosi), si m-ai ales sa aiba picioare frumoase.
O zi buna!
Sa fie la nivelul normal.Nici mai plinuta, nici prea slaba.Inaltimea chiar nu conteaza.imi plac fetele naturale care nu se machiaza si arata cine sunt cu adevarat.Sa fie feminina,tandra,buna la suflet,sa iubeasca animalele, copii, sa vorbeasca frumos, sa o dezguste mitocaniile, demna.
Buna!
O fata placuta difera de la baiat la baiat. cum si baiatul ''perfect'' pentru tine este diferit fata de alta fata, stii, fiecare cu gusturile lui!
Eu prefer o fata educata, inteligenta, greutate/inaltime potrivita. cred ca si machiajul face parte din frumusetea unei fete, deci nu m'ar deranja daca s-ar machia, dar nu abuziv
Pai cele slabe nu prea le plac ci cele mai plinutze PUTIN adica sa aiba fund tate si sa arate bine nu trebuie sa fie neaparat inalta... dar fata trebuie sa si judece altfel... Ce rost are frumusetea fara inteligenta?.
Asta e raspunsul tau, dar alti baieti nu gandesc ca si tine
Pai sa zicem ca fata e slaba,nici prea scunda, dar nici prea inalta, si are 'forme', dar nu in cantitati cum se spune. Ii place sa se machieze si sa se aranjeze, dar nu-i o pitipoanca care nu gandeste. Fata e intelingenta.
Daca toti baieti ar gandi ca mine atuncia fetele ar sti ce inseamna adevarata iubire... asa ca asta e.
Eu consider ca fizicul nu ar trebui sa fie mai important decat caracterul.Acum mai toti baietii se uita dupa fund, decoldeu etc si mi se pare o mare prostie, cand vad asemenea baieti sincer mi se face sila de gandirea lor! pe primul loc ar trebui sa fie caracterul, inteligenta..nu "formele".
Depinde de fiecare baiat. Dar eu sincer cred ca am aceleasi gusturi ca majoritatea baietilor, sa nu fie plinuta, adica supla dar sa aiba forme, la capitolul inaltime sa fie maxim putin mai mare ca baiatu si cand vine vorba de machiaj eu prefer cat mai natural, adica putin rimel e suficient zic eu. Faza e ca orice baiat vrea o fata frumoasa si draguta.
pwp întreabă: