Asculta aici : "Iubirea nu exista, e doar atractie"
Iubirea exista doar metafizic pentru realitatea transcendenta divina, nu are legatura cu oamenii
Iubirea poate exista cu adevarat intre un baiat si fata daca acestia s-ar coincide cu realitatea, daca se considera reciproc realitatea metafizica fiecaruia, lucru posibil la procentaj de 0, 00003% in Tera, restul oameni se iubesc doar ca atractie sau materie
Nu ai inteles, dar eu stiu ce zic
De obicei cele care fac asta au pana in 14 ani si nu stiu ce inseamna sa fi indragostit.
11 ani...mie mi se pare destul de mult. Cred ca este doar o atractie de moment...
Mda,ce pot sa zic,astept sa am parul lung si sa ma imbrac mai gotic si rock asa
Pasiuni? hmm
Am voce, sunt un sportiv de performanta, ascult muzica ciudata precum trance,techno, pop, rock-pop si ceva dance, poate si putin classic/simfonica asa )))
Gata, ai luat-o la fuga?
Poti sa zici ca sunt ceva de genul http://www.google.ro/......tp?/imgres
:)),o zi buna, ma duc sa vizionez stelele si sa pasesc spre cetatea viselor.
Asculta aici : "Iubirea nu exista, e doar atractie"
Iubirea exista doar metafizic pentru realitatea transcendenta divina, nu are legatura cu oamenii
Iubirea poate exista cu adevarat intre un baiat si fata daca acestia s-ar coincide cu realitatea, daca se considera reciproc realitatea metafizica fiecaruia, lucru posibil la procentaj de 0, 00003% in Tera, restul oameni se iubesc doar ca atractie sau materie
Nu ai inteles, dar eu stiu ce zic
Se poate. Dragostea nu are varsta, si nu in toate cazurile de genu` este vorba despre bani