| Bizzip a întrebat:

Am si eu o intrebare pentru fete. Ce sa fac sa imi creasca unghiile mai repede, dar tot odata sa le intaresc? As prefera tratamente naturale,dar si informatii despre cum sa le folosesc. Multumesc, dau funda!:*

Răspuns Câştigător
| KarinaM a răspuns:

Te poate ajuta uleiul de ricin, se gaseste in farmacii sau in plafare. Este eficient daca vrei sa-ti creasca unghiile si este bun si daca iti doresti unghii mai tari fara sa se mai exfolieze, este eficient si in cresterea parului si a genelor.Nu este scump costa in jur de 4 lei un flacon de 40 ml si are diferite arome ( banana, portocala etc.) Sper ca te-am ajutat! :*

7 răspunsuri:
| Nolkyz a răspuns:

Uleiul de ricin cica ar fi bun. Nu am folosit pentru unghii. Insa am folosit vitamina A uleioasa. Era ciudat de buna. Imi intarea unghiile tare de tot. Faza e ca nu trebuie sa grabesti procesul de crestere ci sa ai grija sa devina mai rezistente. Daca sunt rezistente, nu se rup, nu se exfoliaza, deci poti sa le lasi mari mai usor. Pa pa!

| BiuL a răspuns:

Incalzeste putin ulei de masline intr-un blo si tine-ti unghiile in el timp de 10 minute. fa asta in fiecare zi timp de o saptamana apoi saptamanal. cumpara-ti tratament cu vitamina b5 de la farmec, foloseste-l zilnic timp de o saptamana apoi de 2-3 ori pe saptamana.

| capricc a răspuns:

Citeste asta cap coada http://fucsia.ro/10-trucuri-pentru-unghii-naturale-lungi-pana-la-paste/ daca nu gasesti o solutie cosmetica atunci poate fi o carenta din alimentatie...

| Deeeni a răspuns:

Buna!
Uite cum trebuie sa procedezi :
1. Taie o lamaie pe jumatate.
2.Baga in ea unghiile.
3.Stai vreo 10 minute asa.

Dupa trebuie sa repeci acesta metoda macar o data pe ziwinking
O sa vezi rezultatele happy
Funda?:*

| KarinaM a răspuns:

Uleiul de rigin este foarte eficient daca vrei sa-ti creasca unghiile.Il poti gasi in farmacii sau in plafare.Nu se foloseste doar pentru cresterea unghiilor, fiind bun si in cazul in care ti se exfoliaza unghiile.Se aplica seara inainte de culcare, pui un start de ulei pe fiecare unghie

| KarinaM a răspuns (pentru KarinaM):

Ricin scuze happy si costa in jur de 4 lei un flacon de 40 ml.Mai este folositor si pentru cresterea parului sau a genelor

| DedeloveTPU a răspuns:

Exista diferite geluri in farmacii pentru asa ceva sau la diferite firme gen Avon, Oriflame... nu sunt scumpe si sunt f bune happy Sper ca te'am ajutat smug

Întrebări similare