Stai linistit Razvan, pe majoritatea oamenilor ambitia ii tine putin.Secretul este sa iti folosesti ambitia pentru cateva ore pe saptamana ca sa lucrezi la visul tau(in cazul tau foloseste-ti ambitia ca sa inveti). Zici ca vrei la o universitate din Anglia...invata de pe acum sa iti iei atestatul Cambridge.
Asta numai tu poti face..doar tu sigur te poti schimba. nu te ajuta un raspuns aici. tu te decizi ce faci
Cat de cunoscut imi este ce ai scris mai sus. Asa sunt si eu, e greu sa vrem ceva si sa muncim pentru el noi fiind o generatie careia totul i-a fost oferit pe tava. Iti pot spune doar ce fac eu, ma gandesc zilnic la ce vreau sa fac, imi pun in minte diferite viitoare scenarii ce as vrea sa devina realitate si ma dezvolt, chiar daca nu atat de bine pe cat as vrea eu, psihic pentru a fi capabila sa imi indeplinesc visele, as vrea sa devin psiholog sau jurnalista. Probabil ca iti spun lucruri de care esti constient deja, dar muta-te pe un profil mai apropiat de desenul 3D, si tine-te de informatica, engleza si desen. Pune-ti in minte exact ce vrei sa faci si dezvolta ideile, te va ajuta sa scapi de lene. Implica-te intr-un proiect de genul, pe cont propriu sau cu niste prieteni de ai tai, si vezi ce iese. Sper ca ti-am dat un impuls sau ceva de genul, mult succes!