| DolceKiss a întrebat:

Prietena mea spune ca sunt ciudata pentru ca in loc sa vorbesc despre seriale si muzica contemporane vorbesc despre drame coreene si k-pop.Credeti cca are dreptate? Funda pentru cel mai rapid raspuns!

Răspuns Câştigător
| emblem23 a răspuns:

Bineanteles ca nu, hallyu e mult mai la moda si gandeste-te ca serialele pe care le urmaresti tu, sunt la nivel global, nu e nimic iesit din comun, si eu ma uit la filme coreene, in special pe dramacrazy.net...funda?

11 răspunsuri:
| raisa1993maria a răspuns:

Nu, nu esti cuiudata, fiecare om e diferit

| AddictedToLife a răspuns:

Nu.Nu are dreptate. Daca doi sau mai multi oameni nu au aceleasi preferinte asta nu inseamna ca unul e ciudat, iar celalalt nu.Plus daca stai sa te gandesti fiecare om este diferit, iar asta ar insemna ca suntem toti ciudati.Fiecare are preferintele lui.Stii...'comoara unuia gunoiul altuia'.

| xXdoareuXx a răspuns:

Gusturile nu se discuta niciodata. fiecare are alte preferinte

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa vorbesti despre ce vrei daca iti place acel lucru. Sunt gusturile tale, nu? Sa se obisnuiasca, ori sa te ignore...

| Maomau a răspuns:

Amandoua sunteti ciudate!
Vorbiti mai bine despre cartile pe care le-ati citit!

| DolceKiss explică (pentru Maomau):

De ce ti se pare ciudat k pop ul si dramele coreene?

| Azazea a răspuns:

Kpop si dramele coreene sunt la fel de contemporane ca orice alt serial american etclaughing
doar ca aveti gusturi diferite, si eu sunt fana kpop dar nu am cu cine vorbi, prietenele mele nu au treaba cu d-astea desi am incercat sa le ademenescbig grin
oricum, nu esti deloc ciudatabig grin

| Juleuuss a răspuns:

Fiecare cu gusturile lui. Voi două sunteți foarte diferite. Ar fi ca și cum ea pentru tine pare un extraterestru, iar tu pentru ea godzilla.

| dutzaaa12 a răspuns:

Nu,nu esti ciudata! un om ciudat este acea persoana care spune despre o persoana ca este ciudata..esti diferita nu ciudata.mie imi plac animeurile, japoneza, desenul, cartile cu legende horror(nu chiar horror ma rog...ma mult drama comedie)in fine, asta nu inseamna ca sunt ciudata

| WeedForever a răspuns:

Nu, nu esti pentru ca si eu am aceleasi gusturi si nu ma consider ciudata big grin...in plus fiecare cu gusturile sale, daca prietena ta iti spune asta inseamna ca poate nu o intereseaza. Cam asa e la mine, dar mie nu-mi prea pasa. Poate n-ar mai trebui sa vorbesti despre asta cu ea sau, din contra, ii potia arata de ce-ti place asa de mult. II poti arata seriale dragute sau cantece faine, cine stie, poate o sa-i trezesti si ei curiozitatea...dar pana atunci gandeste vesel si fa-ti noi prieteni, poate vei intalni pe cineva ca si tine happy

| traian30 a răspuns:

Nu este nimic ciudat sa te uiti la ceea ce iti place plus ca daca ei i se pare ciudat eu personal as schimba-o pe ea si nu pe mine.