| Publicitatee a întrebat:

Buna TPU...am si eu o intrebare, si vreau si eu cat mai multe raspunsuri va rog. Sa va povestesc:un baiat a vrut sa fie cu mine si mie nu mi. a placut de el si el acum se da la varamea crezand ca ma face geloasalaughing eu nu il inteleg din moment ce la. m refuzat dc crede ca ma face geloasa? in fine nu asta e problema, problema e ca lu` varamea ii place la nebunie de el si sa. u combinat si nujj ce i. a bagat in cap lu` varamea ca acum e foarte rece cu mine(mentionez in inainte aveam o relatie de invidiat ca in trebuie verisoare) eu ia. m zis lu` varamea ca acum e rece cu mine dar a negat spunand ca nu este adevarat...cum sa procedez, ce sa fac sa avem aceeasi relatie ca inainte( ea are doar 12 ani si este ujor de dirijat iar el are la fel ca si mine 15 ani)?

2 răspunsuri:
| medyth a răspuns:

Draga mea eu cred ca vrea sa te faca geloasa crezand ca ti la el dar nu vrei sa-i spui sau el tine la tine si vrea sa te faca geloasa pentru a te combina cu el de aceea s-a combinat cu varata una sa te vada mai mereu a doua tu te infurii si atunci cand o sa-l vezi de mai multe ori o sa fii cu el asta crede el ar fi in stare sa te faca geloasa si cu una de 10 ani numai sai cazi in plasa ai grija te pup

| Ioana_2144 a răspuns:

Pai chestia e ca el este cu verisoara ta ca sa te faca pe tine geloasa si verisoara ta o sa aiba de suferi pentru ca lui baiatul alaii place de tine nu de ea mai bine vorbeste cu verisoara ta si spune-i ca el te lace pe tine si ca el sta cu ea doar ca sa te faca pe tine geloasa