| Raengar a întrebat:

Am si eu o intrebare sunt clasa a 8 a si stiti urmeaza banchetul bla bla bullshit like that stiti povestea. Problema e ca nu vreau sa merg nu ca nu as avea bani dar pur si simplu nu-mi plac petrecerile pentru ca din ce am auzit de pe la altii se pune foarte multa muzica populara muzica house sau cocalarisme romanesti(gen inna play & win etc.) Precizez ca nu merg si din principiu pentru ca sunt rocker si muzica de petrecere sau ce am enuntat mai sus nu-mi place.Problema e insa alta, parintii m-au inteles(deoarece imi stiu gusturile si principiile) dar colegii si diginta ma bat la cap incontinuu spunandu-mi chestii de genul,, hai maaa vino ca e odata in viata" etc.Intrebarea e cum scap de cicaleala asta facuta de colegi si de diriga?
Iar a doua intrebare credeti ca sunt anormal sau antisocial ca nu merg cu gloata la petrecere?
Cel mai bun rasp primeste funda big grin

Răspuns Câştigător
| Alleee18 a răspuns:

laughing.Nu esti anormal.Este foarte ok sa avem gusturi diferite.De exemplu nici eu nu ma omor dupa petreceri cam din acelasi motivlaughing. Sincer as prefera sa ies undeva cu niste prieteni buni.Cat de faza cu muzica, am cam aceeasi parere ca si tine.Eu ascult mai mult hip-hop[si romanesc dar si din afara-eminem mai ales big grinbig grin ], si nu ma prea incanta 'cocalarismele' laughing, dar uneori facem unele lucruri pentru ca trebuie nu pentru ca vrem.O sa inveti asta in timp.
Sincer si eu ti'as sugera sa mergi [whistling]... poate nu va fi asa rau cum crezi.Dar daca nu tu trebuie sa fii ferm si sa le spui in fata ca ai decis deja ca nu vei merge si ca nu te vei razgandi.
Si mai zi'le ca banchet faci si intr'a 12-a laughing deci poate mergi atunci.
Multa bafta :*

8 răspunsuri:
| TeoPT a răspuns:

Eu va sugerez sa mergeti, indiferent cat urati clubarelile. Este un lucru foarte frumos, de neuitat, mai ales ca in clasa a VIII-a este primul.
Mie inca nu imi vine sa cred ca am topait pe Puya la banchet, dar culmea, m-am simtit super.
Bafta

| ArcAnna a răspuns:

Mda si la mine a fost la fel.nu am fost la balul de acum 2ani.nu aveam de ce.nu stiu...balurile sunt in general pentru copilasi.muzica mereu e house. comerciala.you'll never hear rock.ar fi tare sa se faca un bal special in fiecare an pentru cei nou aparuti intr'o facultate cei care asculta rock.ar fi fun sa vezi baluri si pentru cei noi intrati in rock dar acelea se vor numi rock partyeshee hee

| ΣleƙtrᴓRaccȍȍN a răspuns:

Inna si play&win nu sunt cocalarisme. daca ai ceva personal cu cineva sau nu te intelegi cu colegii cu care ai stat atata timp atunci e ok sa nu te duci la banchet. dar daca refuzi sa petreci cu ei pentru ca asculti rock/tokyo hotel atunci te inclini spre antisocial.

| Scliparici a răspuns:

Si eu sunt tot a8a si nici eu nu vreau sa merg ...si nu mi se pare deloc ca ar fi antisocial, e algerea noastra daca vrem sau nu sa mergem. Cat despre colegi si diriginta spune-le adevarul, ca nu-ti place muzica de se pune acolo si sa nu te mai tot bata la cap cu subiectul asta

| WeLLy_5149 a răspuns:

Am avut si eu o problema asemanatoare big grin cred ca daca nu-ti place atunci de ce sa te duci acolo sa pierzi timpul, si daca nu-ti place nu te duce cineva te impune? daca nu te impune nimeni atunci de ce sa te duci... ai si tu principiile tale happy.
si a 2 intrebare cred ca nu, eu nu sunt rockera big grin, dar tot nu merg la petreceri happy

| allthegoodnamesaregone a răspuns:

... si eu am banchetul anul asta si la inceput eram foarte hotarata ca nu voi merge, exact din acelasi motiv. Dar m-am tot gandit ca totusi, au trecut 8 ani de cand suntem impreuna, am trecut impreuna prin bune si rele, si am decis ca voi merge cu conditia sa puna cel putin 10 piese rock pentru mine. Si ca sa nu exagerez, am spus ca ma voi multumi cu piese rock, lente, pe care se poate dansa si nu ma voi incapatana cerandu-le heavy metal, hard rock sau mai stiu eu ce. pentru ca totusi, nu se potriveste. Am facut impreuna cu o colega o lista de piese, printre care se numara formatii ca Bon Jovi, Scorpions. Sfatul meu e sa incerci sa-i convingi sa faceti la fel, daca tin macar putin la tine vor ceda cu siguranta. Mult succes! big grin

| Raengar explică:

@ΣleƙtrᴓRaccȍȍN nu inteleg de ce cand cineva zice ca asculta rock automat va ganditi la tokio hotel. tokio hotel sunt niste retarzi nici macar nu canta rock ci emo. iar eu nu sunt emo ci din contra sunt opusul adica ascult heavy metal si punk cateodata si metalcore. ti se pare tie ca metallica sau megadeth sunt emo?
ganditi inainte de a raspunde

| NocteMysterium a răspuns:

laughing Si eu sunt in aceeasi situatie. Totusi, avand in vedere ca suntem mai multi rockeri ( nu numai printre elevi, ci si printre profi big grin ) am sa merg pentru ca o sa fie muzica buna. Ne-am inteles ca nu se va asculta house/ club si in nici un caz manele... Cred ca o sa ma simt binehappy. Abia astept sa o vad pe profa de engleza si pe cel de istorie facand headbang. laughinghappy Asta e chiar odata in viata, caci probabil la liceu n-au sa mai fie aceeasi profi si colegi nebuni cu care m-am obisnuit 4 ani...