Draga mea, sunt baieti care din timiditate nu prea stiu cum trebuie sa se comporte cu o fata. Totusi, daca stii ca te place, atunci unul din voi trebuie sa faca primul pas, asa ca fii tu aceea. Am avut si eu in tinerete o astfel de relatie si fiindca imi placea mult, mi-am luat inima in dinti si l-am invitat sa-mi fie partener la o petrecere. S-a bucurat mult, iar dupa ce relatia a avansat mi-a spus ca din prea multa timiditate n-a indraznit sa faca el primul pas, dar i-a parut bine ca am fost eu mai indrazneata. Deci, nu mai astepta si invita-l tu in oras, la plimbare in parc sau la un film, fara prea multe ocolisuri. Se va bucura si va accepta cu siguranta. Bafta multa si sa fii iubita!
Daca iti place acest baiat, indrazneste nu mai sta pe ganduri, daca el e timid. Trebuie sa gasesti o modalitate eleganta prin care sa-l faci sa te invite in oras sau la o cafea.
Spune-i ca ti-ar placea sa faceti si alte lucruri...si de ce nu? invita-l chiar tu prima fa-l sa se simta ok in preajma ta si at isi va da seama ca a gresit si data viitoare te va invita el si stai lin timiditatea se trateaza
Twister09 întreabă: