| rauldi a întrebat:

am si eu o intrebare:sunt indragostit de o fata care este mai mica decat mine si ea stie ca eu o plac dar cand vreau sa vorbesc cu ea la scoala(cand este impreuna cu colegele ei)ea nu vrea sa vorbeasca cu mine deloc si imi spune"vrei prea multe", dar cand mergem spre scoala si suntem numai noi doi ea vorbeste cu mine si chiar foarte frumos.De ce se comporta asa cu mine cand este cu colegele ei? Va rog ajutati-ma cu un raspuns la intrebare. Funda primului raspuns!

5 răspunsuri:
| helloSweety a răspuns:

Vorbeste asa cu tine cand este cu prietenele ei fiindca poate ii este rusine cu tine. poate?! Incearca sa o i-ei in brate si chestii din astea laughing Cucerste`o pana nu este prea tarziu. Sper ca te-am ajutat!

| danishor a răspuns:

Sigur nu intelege care sunt intentiile tale mai bine ai spui direct ce simti pentru ea si te vatine minte toata viata pentru curajul avut

| CrisaALEXANDRA a răspuns:

Buna...pai uite,,, eu cred ca ea nu vorbeste cu tine in prezenta prietenelor ei pentru ca ii e rusine sau ceva de genu asta ....sau nu vrea sa afle nimeni ca tu o placi. Si atunci cand iti zice 'VREI PREA MULTE" cred ca vrea sa para dura si sa arate ca nu o intereseaza ca. o placi, in fata prietenelor

| facepalmlol a răspuns:

Fata de prietenele ei, nu vrea sa tradeze nicio emotie, pentru ca o vor tachina daca isi vor da seama.Asa spun fetele, cand nu mai au replici. oh go on.

| AdyAdeluş a răspuns:

Buna! Sunt fata si stiu din experienta ca nu vrem sa stie prietenele chestea ca un baiat ne place sau noua ne place de el pentru ca vor spune intregii clase si nu este confortabil pentru noi asa ca incearca pana relatia voastra devine rezistenta sa vb cu ea si sa ii arati sentimentele in particular.