| Cryss_2345 a întrebat:

Am si eu o intrebare happy... Unde se va tine cerbul de aur anul acesta si cand? Dau FUNDITZZZA si la restul vot. >big grin

Răspuns Câştigător
| TяαfιcAnTaDєIυβιЯë a răspuns:

Buna... Uite cateva informatii despre cerbul de aur 2011:
Vrajeala cu Cerbul de Aur n-a mai tinut. Presedintele TVR a declarat pentru Monitorul Expres ca anul acesta nu se va mai tine Cerbul de Aur dar ne promite ca anul viitor vom avea unul mai mare si mai frumos Nici macar nu au bugetat banii pentru anul acesta. „În acest an Festivalul «Cerbul de Aur» nu va putea fi organizat, fiind vorba şi de dificultăţi tehnice, dar şi de faptul că nu a existat o bugetare a festivalului", a declarat preşedintele TVR.
Sintem siguri ca brasovenilor nici macar nu le pasa ca se va tine. Este adevarat ca vor fi doi-trei proprietari de restaurante din centrul Brasovului nemultumiti dar cum sa tinem cum ei? Sa faca ei bani?
De vreo trei saptamani a inceput si o strangere de semnaturi pe petitieonline Semnaturi "Cerbul de Aur este al brasovenilor!". S-au strans doar 80 de semnaturi Asta arata interesul brasovenilor pentru organizarea Festivalului. Nici macar nu dau un search pe google sa vada cand se organizeaza, cine participa etc. Asa ar fi aflat de petitie.
Sibiul a fost in stare sa organizeze un Festival International de Teatru la care au avut 400. 000 de platitori de bilete. In august organizeaza festivalul rock Artmania. Clujul a organizat TIFF Transilvania: peste 50. 000 de platitori de bilete. Vedeti daca ei sint mai prosti ca noi? Ei pot a organizeze toate astea! Nu ca desteptii de noi care ne mandrim ca avem cel mai frumos oras din tara
„Oricum, situaţia asta are drept cauză şi faptul că în televiziune nu s-au putut lua decizii, consiliul de administraţie fiind practic demisionat, din martie fiind vorba de o conducere interimară a instituţiei. Au fost lansate nişte lucruri, s-au făcut demersuri, nu ştiu de ce pentru că, repet, nu eram în instituţie atunci. Oricum, şi noi avem o poziţie financiară destul de problematică, dar nu ar fi fost timp să mai facem festivalul. Admiţînd că am fi vrut să introducem finanţarea festivalului în buget şi am fi găsit şi bani, era mult prea tîrziu. În mod ferm nu facem festivalul anul ăsta şi vom încerca anul viitor să facem o ediţie care să arate bine", a încheiat Alexandru Lăzescu.
Iar din partea Primariei nu mai avem nici o asteptare.
Anul acesta nu vom avea „Cerb"
„În mod ferm nu facem festivalul anul ăsta şi vom încerca anul viitor să facem o ediţie care să arate bine", a declarat pentru „Monitorul Expres" Alexandru Lăzescu, preşedintele director general al TVR
Alexandru Lăzescu, preşedintele director general al Televiziunii Române, a declarat, pentru „Monitorul Expres", că anul acesta cu siguranţă nu se va organiza Festivalul „Cerbul de Aur", mai cu seamă că în bugetul televiziunii publice pentru 2010 nu a existat nicio clipă un capitol bugetar alocat organizării festivalului. „În acest an Festivalul «Cerbul de Aur» nu va putea fi organizat, fiind vorba şi de dificultăţi tehnice, dar şi de faptul că nu a existat o bugetare a festivalului", a declarat preşedintele TVR.
„Nu a fost alocat buget pentru organizarea ediţiei din acest an"
În ciuda faptului că reprezentanţi ai TVR au fost la Braşov, au discutat amănuntele organizatorice cu conducerea Primăriei, dînd asigurări că Festivalul se va desfăşura în perioada 1-6 septembrie, noul preşedinte al TVR spune că finanţarea festivalului nu a fost cuprinsă în bugetul instituţiei pe anul 2010. „Eu cînd am venit în televiziune nici măcar nu aveam poziţie în buget pentru organizarea festivalului. Din motive pe care nu le cunosc, pentru că nu eram în televiziune, am venit doar la jumătatea anului, nu a fost alocat buget pentru organizarea ediţiei din acest an a festivalului", a mai spus Lăzescu. El a precizat că, în mod normal, televiziunea ar fi trebuit să aloce un buget, dacă avea intenţia de a organiza festivalul, şi că era vorba de o sumă care se cifra în jurul a 1. 250. 000 de euro.
„În televiziune nu s-au putut lua decizii"
Alexandru Lăzescu pune situaţia existentă şi pe faptul că în Televiziunea Română nu a avut cine să ia decizii, TVR avînd conducere interimară în perioada martie-iulie 2010. „Oricum, situaţia asta are drept cauză şi faptul că în televiziune nu s-au putut lua decizii, consiliul de administraţie fiind practic demisionat, din martie fiind vorba de o conducere interimară a instituţiei. Au fost lansate nişte lucruri, s-au făcut demersuri, nu ştiu de ce pentru că, repet, nu eram în instituţie atunci. Oricum, şi noi avem o poziţie financiară destul de problematică, dar nu ar fi fost timp să mai facem festivalul. Admiţînd că am fi vrut să introducem finanţarea festivalului în buget şi am fi găsit şi bani, era mult prea tîrziu. În mod ferm nu facem festivalul anul ăsta şi vom încerca anul viitor să facem o ediţie care să arate bine", a încheiat Alexandru Lăzescu.
Sper ca te'am ajutat.happy

0 răspunsuri: