anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o mare intrebare / nelamurire!

Sa zicem ca: esti cu masina si conduci si un alt conducator intra in tine, in partea ta stanga a masinii cu partea lui stanga si tu nu porti centura de siguranta si te izbesti de volan, si intervine hemoragie interna...se poate muri din cauza asta....hemoragie interna? Si cam cu ce viteza trebuie sa intre respectivul in tine?

P.S: As pus aceasta intrebare fiindca asa am pierdut pe cineva foarte drag...

Astept raspunsuri

3 răspunsuri:
evenso
| evenso a răspuns:

Da, din pacate se poate muri de la hemoragie interna.
Trebuie sa aiba o viteza destul de mare ca cel care este victima sa se loveasca atat de tare incat sa produca leziune majora si sa fie incompatibila cu viata ( cam peste 80 km/h ).

suntserios
| suntserios a răspuns:

Intrebarea ta nu are sens. Fiecare accident are dinamica lui, chiar si un km in plus sau in minus sau un cm mai la stanga sau la dreapta, fiecare corp uman se comporta diferit la impact. Si ca sa raspund la intrebarea ta, normal ca se poate muri de la hemoragie interna.

Imi pare rau pentru pierderea ta, dar daca ai pierdut pe cineva in felul asta de ce mai intrebi daca e posibil sau nu?

| Winners10 a răspuns (pentru suntserios):

Nu e orba ca nu are sens. Am intrebat nu ca sa ma aflu in treaba...am intrebat deoarece m-am gandit ca pe langa hemoragia interna a mai fost si altceva... crying