anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU kiss* am si eu o mare intrebare. sunt foarte nelinistita. acum ceva timp l-am pus pe iubitul meu la incercare sa vad daca tine la mine. mi-am facut un alt id de fata. un id a unei foste iubite. am inceput sa il intreb daca el o iubeste pe actuala. sau dc sta cu ea si bla bla. iubitul meu a spus ca sta cu mine pentru bani si pentru s*x. ceva de genu. nu stiu ke sa mai cred.el mi-a zis in ca unii baieti se mai umfla si ei ca de asta sunt baieti. dar parerea mea este ca daca iubesti o persoana nu o vorbesti de rau la o fosta. si el spune ca ma iubeste. voi ce credeti?

6 răspunsuri:
| FemeiaPisică a răspuns:

Te prosteste, acum stii de ce sta cu tine. Crezi ca daca te iubea, te vorbea de rau la toata lumea? Daca il crezi, esti o fraiera!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca te a mancat, ai primit-o...

| SimonaQs a răspuns:

Lasa-l,aruncal la gunoi. Daca te iubea vorbea numai de bine despre tine. E un prost si tu vei fi o fraieta daca nu te desparti de el.

Pa Pa :*

| MadalinaaIoana a răspuns:

Daca chiar a zis ca sta cu tine pentru bani si pentru sex, e clar, nu te iubeste.
Deci sfatul meu este sa te desparti de el ( am mai auzit chestii de genu, ca iubitul o vorbea de rau pe fata, si dupa aia evident zicea ca o iubeste, dar nu e adevarat )

| Azurry a răspuns:

E vina ta că l-ai întrebat. Măcar așa nu te frământai, acum nu o să mai meargă relația, mai mult ca sigur.

| Andreea0cod009 a răspuns:

Intreaba-l pe el.