Esti si tu timid de nu te duci la farmacie sa ceri un test de sarcina? Ce crezi ca te mananca farmacista? In fine nu e posibil sa ramana gravida ca s-a sters cu un prosop chiar daca era ceva pe el sansele sunt aproape de 0 spermatozoizii nu traiesc in aer mai mult de o ora. Dar un test de sarcina e recomandat daca ea intretine relatii sexuale cu cineva
Parerea mea este ca nu are cum sa fie prietena ta insarcinata datorita unui simplu prosop. La varsta ei menstruatia este inca dereglata si de aceea pot aparea niste pauze mai mari intre perioade... in plus daca ai spus ca inca e virgina este imposibil sa fie insarcinata deoarece corpul feminin este construit in asa fel incat prezinta un fel de,, capacel" ce protejeaza organul femeii inaintea primului contact sexual, iar dupa aceea acesta este distrus.Asta inseamna in primul rand virginitate. Deci sa nu se sperie dupa parerea mea, pentru ca asta i se intampla multor fete si este absolut normal sa mai existe si astfel de pauze pana la reglarea ciclului menstrual. Sper ca ti-am fost de folos .