| catalinmobil a întrebat:

am si eu o mare problema! deci am in clasa un copil handicapat care ma injura si eu nu am replici ce sa ii spun (ma face prost,idiot, ca mama mea nu are bani sa imi cumpere haine, sunt prost etc.) dar toate astea sun in capul lui. eu va rog sa imi spuneti replici care sa ii dau maxim! sa fac sa rada toti din clasa de el! va rog ajutati-ma DAU FUNDA!

Răspuns Câştigător
| mary4048 a răspuns:

Spune-i ca are creierul prea odihnit..ca ma-sa tricoteaza bani noaptea si-i da lui ziua..intreaba-l daca nu-l doare prostia, daca singurul lui neuron nu a fugit de acasa, daca-i sta lejer creierul in cap.laughing

| catalinmobil explică (pentru mary4048):

laughing ahahahahahhahahahahaha

| mary4048 a răspuns (pentru catalinmobil):

Baga funda! ..sau astepti ceva mai tare?laughing)

| catalinmobil explică (pentru mary4048):

Da sa vad daca mai primesc daca nu primesti funda laughing laughing laughing laughing happy

| mary4048 a răspuns (pentru catalinmobil):

Spune-i ca vrei la emisiunea schimb de mame, intreaba-l unde tine ma-sa matrita de facut bani, zi-i sa faci plici, sa faci poc, du-te tare ca porcul cu paie pe spinare.laughing

10 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Nu am inteles daca el este handicapat in sensul real al cuvantului, dar oricum ignoranta este cea mai buna metoda pentru cazul tau.

| catalinmobil explică (pentru neutrino):

Nu! are ceva cu mine nu e handicapat dea devaratelea ma enerveaza si are ceva cu mine!

Nu e handicapat doar ma insulta!

| neutrino a răspuns (pentru catalinmobil):

Cu atat mai mult, ignora-l total.

Dada dupa isi face echipa pe toata clasa si dupa voi fi de rasul clasei din cauza ca nul fac gata!

| neutrino a răspuns (pentru catalinmobil):

Se spune ca :
" Razbunarea cea mai crunta, este atunci cand dusmanul tau,
E silit a recunoaste,
Ca tu esti om bun, iar el el rau".