Nu se intampla nimic cu tine. Uneori se inampla sa ne atasam de persoane de care nu ne-am astepta. Nu va fi acum prima oara si probabil nici ultima.
Cand te intalnesti cu Alex, ia-l deoparte cateva minute si spune-i ca ai vrea sa iesiti undeva, voi doi. Vezi ce iti spune. Este nasol ca nu are telefon sau facebook, dar oamenii isi dadeau intalniri si inainte sa dispuna de ele.
Pai da eu nu am tupeu sa il iau deoparte.Defapt,chiar diseara ma intalnesc cu el si nu stiu ce sa ma fac
Nu are de ce sa iti fie jena. Nu o sa te manance. Oamenii isi dau intalnire de cand lumea, nu mori din asta, nu patesti nimic. Gandeste-te care este cel mai groaznic lucru care ti se poate intampla daca il iei deoparte si vorbesti cu el? Sa iti spuna nu. Nu este ultimul baiat de pe planeta. Si cel mai bun lucru? O sa iti spuna da. Oricum din ce ai spus aici probabil ca te place. Chiar preferi sa stai sa te stresezi cu zilele intrebandu-te daca te place sau nu in loc sa vorbesti cinci minute cu el?
Mama!
Sti de ce nu primesti raspunsuri?
Iti spun eu, pentru ca ai scris prea mult si trebuie citit tot pentru un raspuns.