El nu are incredere in tine, probabil din razbunare a vrut sa se impaca cu tine dupa ce ai avut relatie cu prietenul sau, apoi convorbirile cu fratele lui si comportamentul lui in general asta sugereaza mai ales ca nu te respecta.
Ai devenit o jucarie pentru el, nimic altceva, asta cred eu.
E prosteala pe fata... te da gata cu un parfum si doua papadii, si te tine pe langa el ca pe orice pasare, sub pretextul ca el face nu`s ce sacrificii. VAX!
El are mai multa nevoie de tine decat tu de el, dar tu esti singura care nu stie asta... pare genul care daca nu e bagat in seama se ususca pe picioare. Dai flit, si nu te mai stresa... si tine minete: CAND O USA SE INCHIDE ALTA USA SE DESCHIDE! ca asa-i in viata!
Eu cred ca, cand te-ai cuplat cu prietenul sau a vrut sa va desparta ca sa-l faca el gelos pe voi.dar din cate ai zis tu el se cam da la prietenele tale mai ales la acea prietena careia i-a dat sapca.Incep sa card ca te manipuleaza cum vrea el.este genul de persoana materialista ..adica 1 parfum de 2 lei ...si un buchet de flori ofilite ..isi bate joc de tine.
Asta i chestia...Nu e un parfum de 2 lei.M am interesat si ajunge undeva la 100 lei
Poate ca el tine la tine, dar nu stie sa iti arate, aceste lucruri.
Diorrus întreabă: