Nu esti prostuta Prosti sunt cei care te considera prostuta! O de-as fi eu ca tine, m-as bucura! Schimbarea vine din interior, trebuie sa doresti mult. Nu uita ca lumea nu te va considera perfecta ori cat ai incerca, vei purta o lupta interioara care te epuizeaza fara nici un rost. Spune-le, pleaca! maine o sa-mi treaca... Nu fi trista, bucura-te ca esti sanatoasa.
Sa eviti sa te mai prostesti si sa incerci sa te maturizezi in tot ceea ce faci.
Deci suntem pe acelasi lungime de unda asa sunt si eu, eu sunt glumeata si cateodata dau dovata ca-s prostuta dar unii nu gusta gluma si nu-si dau seama. Sa stii ca personalitate ca a ta nu sunt des intalnite si ar trebui sa fi mandra de asta, nu vorbesc de capitolul cand pari prostuta dar daca vrei neaparat sa-ti schimbi personalitatea stai cu persoane seriose! Acest gen de anturaj o sa te determine sa fi serioasa dar, daca o sa faci iar pe prostuta mai tarziu, fara sa vrei te simti prost si o sa incepi sa te controlezi, SPER CA TE-AM AJUTAT, FUNDA? :*
Este bine așa cum ești.
De ce ai vrea să te schimbi?
Din punctul meu de vedere aceștia care cred că se "maturizează" mi se par penibili. Doar fi tu însăți și atât, așa este cel mai bine +că totul este mai colorat când ești energic.