La vârsta asta fetele se "îndrăgostesc" aproape de orice băiat, care ori e drăguț sau cu care se înțeleg. Dar, dacă tot e așa, du-te la el și fi prietenoasă. Discutați, petreceți ceva timp împreună, și vezi cum decurg lucrurile. Uite, de exemplu eu, tot de la vreo 7 ani mă înțelegeam foarte bine cu un băiat, eram cei mai buni prieteni, după vreo 5 ani el a plecat cu părinții lui în străinătate și nu am mai ținut legătura, chiar dacă a trecut ceva timp de când nu ne-am mai văzut, atunci când ne-am reîntâlnit parcă nu se schimbase nimic între noi, ne înțelegeam la fel de bine...ok, eu nu-l plac...dar nu e mare diferență.
Deci cu curaj, că nu mușcă. Dar sfatul meu este să nu te gândești așa devreme la o relație, bucură-te de copilărie, o să ai timp de băieți. Baftă.
Erau niste tehnici mai vechi Te impiedicai de el, aruncai mingea spre el, poţi să cazi de pe role (incet dacă şti să mergi ) lângă el (dacă vrei să încerci cu acestea baftă.
Şi dacă nu ai chef de acelea ^& poţi să de duci la el când e sigur încerci să comunici cu el.îl întrebi şi tu ce mai face. nuşti ce îţi vine pe moment. Multă baftă :! &&¤
ale0409 întreabă: