| InoTkd95 a întrebat:

Am si eu o mica povestioara si as vrea sa va cer si voua parerea. Sunt boboaca, clasa a 9-a, la un liceu din Constanta, desi eu locuiesc intr. o comuna din judet. Dupa ce s-au facut repartizarile pe liceu si in clase am incercat sa ne cautam viitori colegi pe facebook. Asa l-am cunoscut pe un coleg care e mai mic decat mine cu o zi. De la inceput ne-am inteles destul de bine, desi are momente cand este badaran. Dar in ultimul timp a inceput sa imi ia apararea, pentru ca stiti ca se mai invesc chestii gen,, Tzarancutzo" etc. Intelegeti voi... straight face In fiecare zi imi da mesaj, ma intreaba ce fac, vorbim... Si nu exista mesaj in care sa nu imi puna semnul,, kiss ". Cand suntem la scoala il mai intreb daca mai are mesaje si uneori il mai iau in gluma si ii zic,, nu ai treaba seara?laughing". Si el zice ca mai vorbeste si cu un verisor, un prieten etc. Asta se intampla cand suntem cu colegii in gasca mai mare. Dar cand ma mai uit in telu' lui nu exista alte mesaje trimise sau primite decat cele de la mine. Nu stiu de ce dar am senzatia ca ma place. Voi ce credeti? Daca sunteti de acord cu mine, cum as putea sa. l conving sa recunoasca acest lucru?

1 răspuns:
| Pιxxιε a răspuns:

Eu zic sa fii un pic mai indrazneata. Daca te place si daca si el,din cate ai spus este mai indiscret, o sa recunoasca si ma rog, daca nu ii place alta fata poate ca o sa se astepte la acelasi lucru si din partea ta.Acum nu spun sa fii o gen pitipoanca si sa-i permiti chestii...Dar ap putea sa ii spui ca ti-e frig, sa te ia in brate,, sau lucruri de genu.
Succes!:*