anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu o mica "problema"...de vreo 2 ani imi place de un baiat, nu am stat niciodata de vorba fata in fata cu el insa vorbim pe mess.de cand am inceput sa vb pe mess eu l-am cautat doar de cateva ori, el m-a apelat de cele mai multe ori, tot timpul ma binedispune si ma face sa zambesc, iar de cava vreme imi trimite si :* >big grin

Răspuns Câştigător
| AndreeaSiAndra a răspuns:

Eu nu cred ca acest baiat te place deoare ce ti-a zis ca te va cauta nu s-a intamplat poate sia facut o iubita si faza cu sucu eu cred ca a facut-o sa va imprieteniti mai mult deci din asta nu va iesii mai mult decat o prietenie sau amicie eu zic cautati altu.

2 răspunsuri:
| VIPlidia a răspuns:

Presupun ca simte ceva apropiat pentruy tine,dar nu destul incat sa fiti impreuna,insemni mai mult ca un simplu prieten, ii esti ca o sora, nimic mai mult.

| BurnInHellSucker a răspuns:

Mi-a spus sa stau prin zona ca sa-mi faca cu mana? gandeste! el a zis asa sa vada ce o sa faci...nu trebuia sa te duci in zona aia.acum el crede ca esti un copil mic si disperat, si-a batut joc de tine, cea mai simpla dovada e ca nu te-a mai cautat...si chestia cu sucu e o replica care o sa ti-o zica orice baiat doar ca sa te agate. Nu mai ai ce sa vorbesti cu el.