| WasabiLee a întrebat:

Am si eu o mica problema... prietenul meu e foarte ok, gen romantic, atent etc., sau cel putin era pana sa isi ia calculatorul asta nou, si de o saptamana incoace ma neglijaza punand jocurile pe primul plan. Ce as putea face?

4 răspunsuri:
| Cherilyn a răspuns:

Hei!

Daca zici ca e ok si ca v-ati inteles bine, eu zic sa-l lasi o vreme sa-si faca de cap, in cateva zile garantez ca se va plictisi de ele.
Mai trimite-i cate-un sms, mai suna-l cateva minute pe zi.
Eventual, poti chiar sa-i propui sa va jucati un joc impreuna sau sa il spui sa-ti arate ce se joaca el. In felul asta comunicati si nu exista riscul de a va certa pentru un Pcbatting eyelashes.
Numai bine:*

| Tepleznesc a răspuns:

Pff...nici decumlaughing)eu sunt un gamer si stiu cum procedez eu. Mie mi-ar place ca prietena mea sa joace alaturi de mine. Avantaje? subiecte de discutii, dezbateri, idei, plus ca pentru un gamer(din spusele tale eu banuiesc ca prietenul tau e gamer)cand vine vorba de un joc in care se pierde nimic din jur nu mai conteaza, intram in "lumea" virtuala si uitam de viata reala.Adapteazate la mediul nou, vei petrece mult timp cu el si te va aprecia pentru asta, plus ca se va plictisii(depinde de ce joc joaca)si apoi veti iesii din nou afara sau ce faceti voi 2 in timpul liber

| AndreiAlexandru36 a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa iei pc-ul ala si s-al trantesti de pamant cand nu e acasa el si ai spui k in timp ce te jucai un joc de-al lui s-a intamplat asta.laughing))

| foxsilver a răspuns:

Sa-i fie rusine! Adica tu sa te invarti ca titirezul pe langa el, iar dumnealui sa se joace pe calculator?!
Cu prima ocazie cand mai face asa, te imbraci si ii spui ca pleci la discoteca.laughing Ii mai spui ca nu vrei sa fi tratata precum"Statuia Libertatii" laughing si ca ar fi cazul sa-ti faci alt prieten, din moment ce el nu iti acorda atentia necesara.
Pai ce, voi sunteti ca pensionarii, plictisiti de viata?