anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu o mica problema sa-i zic asahappyFosta prietena a prietenului meu m-a amenintat pe mess k daca nu il sun acum si nu ma despart de el imi iau bataie acum problema e ca o cred in stare.Stie scoala foarte bine(ea e in a8a,, la o alta scoala)eu sunt a7a, stiu ca o sa spuneti ca e o prostie, ca nu am ce face... Dar eu nu vreau sa ma despart de el, tin mult la el, dar siguranta mea? Imi puteti da niste sfaturi va rogbig grin? Chiar nu stiu ce sa fac...sad

8 răspunsuri:
| UbexFlo a răspuns:

Sfatul meu este sa ii spui prietenului tau despre asta, da-i conversatia sa nu creada ca il minti si sa rezolve situatia.happy asa ar fi cel mai indicat.

| Gabitza03 a răspuns (pentru UbexFlo):

Nu mai intra pe mess de mult i-am dat un mesaj cu tot ce s-a intamplat, tot ce sper eu e sa nu fi inteles ca vreau sa ma despart de el :-

| mgtow a răspuns (pentru Gabitza03):

Gandeste-te ca acea fata nu o sa-ti faca nimic si nu te desparti de prietenul tau, asa cum a spus ubexflo ii spui lui si stai linistita cu gandul ca totul va fi bine.

| UbexFlo a răspuns (pentru Gabitza03):

Ii spui in fata cand te intalnesti cu el si il rogi sa rezolve situatia.Trebuie sa fii tare daca chiar tii la el pentru ca nu se merita sa il parasesti pentru o proasta sa ii dai ei satisfactie si sa creada ca ti-e frica de ea. Daca el s-a despartit de ea, cu siguranta nu se va mai impaca cu ea si ea va ramane cu ochii in soare.Stiu cum te simti, ca te astepti mereu sa iei bataie sauma rog, sa se lege cineva de tine dar e prea din filme. Spune-i si ei, fii tare in gura si zi-i ca daca el vroia sa fie cu ea, nu se mai desparteau si cu asta basta.De ce umbla cu porcarii de astea nu-nteleg,

| MaryaSiAtÂt a răspuns:

Spune`i prietenului tau. Daca tine la tine nu va lasa sa se intample asta, poarta cu tine un spray laughing stiu ca suna amuzant, dar nu se stie niciodata.Nu`ti fie frica de ea, n-are ce sa-ti faca, daca te bate iubitul tau o sa fie si mai dragut cu tine!

| eluboy13 a răspuns:

Ia-ti un spray paralizant big grin
Cum il scoti din buzunar, toti or sa faca 2 pasi inapoi! :*

| WhineUP a răspuns:

Minte-o ca te-ai despartit de el si fiti impreuna in secret!

| Gabitza03 a răspuns:

Multumesc mult pentru sfaturi:*:*ma simt mai binehappy