| grorgescu a întrebat:

Buna TPU am si eu o mica problema si v-as ruga sa ma ajutati daca puteti.Sunt de la tara si am un grup de prietenu, mic gen 5 prieteni(eu, inca un baiat si 3 fete), ne intelegem foarte bine insa in grupul meu este o fata care este obsedata de atentie si zilele trecute a venit o prietena pe care nu o mai vazusem de 1 an si cu care ne intelegem foarte bine insa acea asa-zisa prietena incerca sa o indeparteze de ceilalti membri ai grupului(cu minciuni, lingusala, etc). Aaa si apropo in gurupul nostru este un cuplu pe care bine inteles nu a ezitat sa-l faca sa se certe sau sa flirteaze cu iubitul prietenei ei.Nu stim ce sa facem sa o excludem sau sa o facem sa inteleaga ca, comportamentul ei ne deranjeaza.Va multumesc mult. Fundoi la cel mai bun raspuns:X:*

Răspuns Câştigător
| gohsty a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa le faci pe ambele.II poti spune ca o dai afara din grup dar nu inainte sa ceri si parerea celorlalti membri ai grupului ca sa nu creada ca esti tu sefa.II spui frumos ca o elimini pentru cum s-a comportat si ca asa ceva nu se face, ca voi ar trebui sa fiti ca niste frati mai ales ca e un grup mic si unit... dupa cum vad ca ai prezentat tu situatiahappy.II mai poti spune ca daca se schimba, iar schimbarile vor fi considerabile o veti introduce iar in grup. Fundapuppy dog eyes?

3 răspunsuri:
| ladygaga a răspuns:

Eu cred ca mai bine o excludeti din grupul vostru.
Vorbiti cu ea si ii spuneti ca nu va place comportamentul ei si daca nu se schimba,daca nu lasa fitele si egoismul deoparte, o excludeti din grup.

Pana la urma, voi decideti cine intra sau nu in grupul vostru.

| DιιιάLøvєs1Dツ a răspuns:

Pai, la cat de enervanta e, nu i-ar strica o lectie laughing. Dati-o afara din grup, spunand-ui ca o sa intre iar atunci cand va avea comportamentul adecvatwinking. Poate se va schimba, si va fi totul biine, sau poate ca nu, ceea ce inseamna ca asa e ea [ rea, egoista, obsedata de atentie ] si ca nu merita sa fie in grupul vostru. Sper ca te-am ajutathee hee. Ceao kiss.

| FinettiMlk a răspuns:

Explicatii cum sta situatiahappy. Spunetii ca daca nu o sa va asculte, o sa ramana fara prieteni, si sa incerce sa o accepte pe prietena voastra [ cea pe care nu ati vazut.o de un an] :* bafta, funda?puppy dog eyes