Eu cred ca ar trebui sa le faci pe ambele.II poti spune ca o dai afara din grup dar nu inainte sa ceri si parerea celorlalti membri ai grupului ca sa nu creada ca esti tu sefa.II spui frumos ca o elimini pentru cum s-a comportat si ca asa ceva nu se face, ca voi ar trebui sa fiti ca niste frati mai ales ca e un grup mic si unit... dupa cum vad ca ai prezentat tu situatia.II mai poti spune ca daca se schimba, iar schimbarile vor fi considerabile o veti introduce iar in grup. Funda?
Eu cred ca mai bine o excludeti din grupul vostru.
Vorbiti cu ea si ii spuneti ca nu va place comportamentul ei si daca nu se schimba,daca nu lasa fitele si egoismul deoparte, o excludeti din grup.
Pana la urma, voi decideti cine intra sau nu in grupul vostru.
Pai, la cat de enervanta e, nu i-ar strica o lectie . Dati-o afara din grup, spunand-ui ca o sa intre iar atunci cand va avea comportamentul adecvat. Poate se va schimba, si va fi totul biine, sau poate ca nu, ceea ce inseamna ca asa e ea [ rea, egoista, obsedata de atentie ] si ca nu merita sa fie in grupul vostru. Sper ca te-am ajutat. Ceao .
Explicatii cum sta situatia. Spunetii ca daca nu o sa va asculte, o sa ramana fara prieteni, si sa incerce sa o accepte pe prietena voastra [ cea pe care nu ati vazut.o de un an] :* bafta, funda?