Nu baga in seama barfele rautacioase! Cel mai important este ca iubitul tau nu crede nimic, si stie cum esti tu. Daca o sa incepi sa spui si tu lucruri rautacioase sau sa te iei de ea, atunci, o sa dai dovada ca ceea ce a spus ea este adevarat. La anul, nu mai sta cu ea in banca si incearca sa eviti sa ai o mare prietenie cu ea! Sucees!
Buna
Eu cred ca ar trebui sa vb cu ea, s-o intrebi ce are cu tine, si dc vrea sa te desparta de iubitu tau.
Sper ca te am ajutat:*:*::*
Poti sa-i spui in fata ca e cam geloasa pe prietenul tau (e evident) si sa se opreasca deoarece voua va produce discomfort chiar daca nu va afecteaza relatia.
Daca iubitul tau nu o crede, atunci nu inteleg de ce trebuie sa te mai strofoci Eu zic, ca ar trebui sa o lasi sa zica ce vrea si sa nu o bagi in seama.
Poate tipei ii place de iubitu' tau si vrea sa va desparta, sau poate nu i-ai dat sa copie dupa tine si se razbuna eu zc sa vb cu ea sa incerci sa afli ce vrea cu adevarat si dupa sa te joci cu mintea ei fa-o sa regrete ceea ce face si a facut gaeste-i punctu' slab si si profita, distreazate oricum important e sa afli ce vrea ea cu adevarat, dc fae ceea ce face dupa hotarasti ce faci te razbuni sau o ierti... app multe luni incontinuare
Nu ai cum sa numesti persoana aia o prietena. mai bine debaraseaza-te de ea, nu merita.