| anita_6923 a întrebat:

Am si eu o mik problema, sunt cu un baiat de 5 luni iar d ceva timp colega mea d banca inventeza tot felul d lucruri despre mine care nu sunt adevarate.aceasta i le spune iubytului ei care e ft bun prt cu iubytul meu. Important e ca iubytul meu nu o crede dar ea continue sa inventeze lucruri din c in ce mai grave. Spuneti-mi va rog c sa fac? pls ajutati-ma

Răspuns Câştigător
| hazza4ever a răspuns:

Nu baga in seama barfele rautacioase! Cel mai important este ca iubitul tau nu crede nimic, si stie cum esti tu. Daca o sa incepi sa spui si tu lucruri rautacioase sau sa te iei de ea, atunci, o sa dai dovada ca ceea ce a spus ea este adevarat. La anul, nu mai sta cu ea in banca si incearca sa eviti sa ai o mare prietenie cu ea! Sucees!

8 răspunsuri:
| DiaNa357 a răspuns:

Bunahappy
Eu cred ca ar trebui sa vb cu ea, s-o intrebi ce are cu tine, si dc vrea sa te desparta de iubitu tau.
Sper ca te am ajutat:*:*::*

| ionuutzuu a răspuns:

Poti sa-i spui in fata ca e cam geloasa pe prietenul tau (e evident) si sa se opreasca deoarece voua va produce discomfort chiar daca nu va afecteaza relatia.

| ღÐelly a răspuns:

Spune si tu despre eawinking

| gLaMoUr_3909 a răspuns:

Daca iubitul tau nu o crede, atunci nu inteleg de ce trebuie sa te mai strofoci thinking Eu zic, ca ar trebui sa o lasi sa zica ce vrea si sa nu o bagi in seama.

| hiphoph4ever a răspuns:

Poate tipei ii place de iubitu' tau si vrea sa va desparta, sau poate nu i-ai dat sa copie dupa tine si se razbunalaughing eu zc sa vb cu ea sa incerci sa afli ce vrea cu adevarat si dupa sa te joci cu mintea eiwinking fa-o sa regrete ceea ce face si a facut gaeste-i punctu' slab si si profita, distreazatedevil oricum important e sa afli ce vrea ea cu adevarat, dc fae ceea ce face dupa hotarasti ce faci te razbuni sau o ierti... app multe luni incontinuarehappy

| bsb a răspuns:

Nu ai cum sa numesti persoana aia o prietena. mai bine debaraseaza-te de ea, nu merita.

| anita_6923 explică:

Multumesc ft mult pentru raspunsuri :X:X

| iBubuu a răspuns:

Buna, am patit si eu. Cred ca vrea sa te desparta de el...