anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu o nelamurirelaughing) am vorbit cu un baiat pe tinder acum 3 seri si a fost totul frumos. am vorbit o gramada si mi-a zis si lucruri dragute.m-a chemat la o plimbare seara (adica in urmatoarea seara) deoarece cand vorbeam era deja 2-3 noaptea si nu prea era ok. el s-a culcat si mi-a zis ca vb a doua zi. am vb si a doua zi dar nu am mai iesit. nici nu am mai vb despre asta. m-am culcat eu inaintea lui si i am zis ca 'vorbim'. aseara nu am vorbit, nu i am dat niciun mesaj ca de fel eu sunt cam timida.laughing si m-am hotarat sa ii dau eu azi mesaj si cand am intrat pe tinder mi-a aparut 'ooops! a intervenit o problema' si dupa mi-a zis sa ma conectez iar cu Facebook-ul. m-am conectat iar si la mesaje nu mi mai aparea el. oare mi-a dat 'deconectare'? nu vad de ce sa mi dea pentru ca am vorbit despre tot felul de chestii si parea ca si el este 'interesat'..si daca asta s-a intamplat, pot cumva sa il mai gasesc? sau nu mai are tinder? va rog, o parere. multumeeesc

5 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Deci fie a dat deconectare, fie si-a sters contul.
Poti afla in felul urmator, fie iti stergi contul si il faci din nou, fie faci un alt cont, cert e ca daca inca-ti apare profilul, ti-a dat unmatch (deconectare) daca nu-ti mai apare inseamna ca si-a sters contul.

| 6Anonim9 a răspuns:

Doamne rolling on the floor)))))) Exact asa am patit si eu cu o fata, dar nu pe Tinder. Am programat o intalnire, toate bune, apoi n-a mai putut sa vina, am reprogramat, ea a propus data, tot, eu am fost de acord. De atunci nu mi-a mai raspuns la mesaje (3), si mi-a dat block pe Facebook. Eh, ce sa le faci? Ratati de oameni... Sa-mi spui si mie daca mai dai de el. laughing

| anonim_4396 explică (pentru 6Anonim9):

Noi nu am vb pe Facebooklaughing) eu ii stiu Facebook ul dar ma gandeam totusi sa nu i dau cerere.laughing))

| 6Anonim9 a răspuns:

Am uitat sa precizez ca am conversat foarte frumos si detaliat, fara niciun obstacol, nicio contrazicere, cu emoji-uri sugestive (inimioare, alea alea), as putea zuce ca perfect.

Răspuns utilizator avertizat