| TheSpecialRose a întrebat:

Am si eu o nelamurire. Un coleg de clasa imi zambeste, cand sunt suparata vine la mine si incearca sa ma inveseleasca, iar atunci cand sunt singura sta langa mine, chiar daca nu-mi spune nimic. Intrebarea mea este: ma place si vrea sa fie cu mine sau doar e dragut fiind amici. Mentionez ca amandoi avem 14 ani. Funda! Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| NaRuToSkUmPiK a răspuns:

E normal nu trebuie sa te gandesti mult, este normal ca este atras de tine ar trebui sa stepti cel putin o saptamana dupa ce a inceput cu asta si-l intrebi daca te place scurt si la obiect daca raspunde da atunci restul depinde de tine!
P.S.big grinACA SPUNE CA NU TE PLACE INSEAMNA CA NU VREA SA AFLII SI TE IUBESTE IN SECRET. Sper ca te-am ajutat byebye.

8 răspunsuri:
| DeeDee01 a răspuns:

Pai pot fii posibile ambele variante, cel mai bine ar fi sa il intrebi, daca il placi, poti sa i-o spui asa in gluma, ca sa nu isi dea seama love struck...El se uita des la tine?

| TheSpecialRose explică (pentru DeeDee01):

Da, cel putin asa imi spun ceilalti colegi. Atunci cand il surprind uitandu-se la mine in timpul orelor, ori imi zambeste ori se preface ca se uita in alta parte. Noi stam la scoala cate 4 pe rand, cu bancile lipite una de cealalta, iar atunci cand lipseste vreun coleg/ vreo colega si e un loc liber in apropierea mea el e cel care se aseaza acolo.

Ma gandeam totusi sa nu ma duc si sa-l intreb pur si simplu, iar subtilitatea nu este unul dintre atuurile mele. Tu ce m-ai sfatui sa fac?

| DeeDee01 a răspuns (pentru TheSpecialRose):

Pune o colega sa il intrebe e clar ca te iubeste love struck

Merci mult pentru ajutor! big grin

| NaRuToSkUmPiK a răspuns (pentru TheSpecialRose):

Mersi pentru fundita

| TheSpecialRose explică (pentru NaRuToSkUmPiK):

Cu placere. Tin sa-ti spun ca ieri i-am lasat un mic cadou de Craciun in banca, alaturi de care era un biletel in care i-am spus ca-l plac. Dupa ore, el m-a condus acasa, fredonandu-mi pe tot parcursul drumului melodii de dragoste. Multumesc inca o data pentru sfat si pentru timpul acordat! happy

| NaRuToSkUmPiK a răspuns (pentru TheSpecialRose):

Ma bucur ca te-am ajutat sper ca relatia sa tina mult timp.