| Alexa920 a întrebat:

Am si eu o porblema acum cateva saptamani m.am certat cu cea mai buna prietena a mea apoi aseara nu stiu ce a apucata si nu mia vrea sa vorbesca cu mine bine treaba este mai complicata dar as vrea sa vad cat de mult mai tine la mine si as vrea sa ii fac o farsa cen ca am pait ceva si alte chesti dar nu stiu cum sa porocedez stiu ca este ceva prostesc dar asta simt sa face sper sa nu va amuzati dar vreau sigeti ideii daca veti ori ce dar sa fie buni si vreau raspunsuri serioase kiss ( scuze ca postez aici dar vreau cat mai repede si vreau ca ideile sa fie si dramatice spre amuzat sau dramtice ori ce idee conteaza

3 răspunsuri:
| valentingb a răspuns:

Cu greu am deslusit ce ai scris aici, iti recomand sa inveti sa scrii. Daca vrei, poti pune un banner mare pe pagina ta de facebook, condoleante, si sa vorbesti cu cateva prietene sa comenteze cu privire la asta, si sa distribuie vestea. Totusi, asa cum ai spus si tu, mi se pare o tampenie sa faci asta, cel mai bine ar fi sa stai de vorba cu ea intre patru ochi. Daca ea nu vrea sa mai vorbeasca cu tine, incep sa inteleg de ce. Convinge-o sa te asculte, cere-ti scuze, si va fi bine.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

NU la "Dragoste si Sex"!

NU mai posta aiurea la alte categorii, doar pe motivul că ar fi mai vizualizate, deoarece ÎNCALCI Regulamentul TPU şi ţi se poate SUSPENDA contul!

Toate cele bune.

| gingergirl1 a răspuns:

Nu te supara, dar invata sa scrii romaneste!
In legatura cu prietena ta, daca este prietena ta CEA MAI BUNA du-te si vorbeste cu ea! Daca mai tine la tine va accepta sa-ti vorbeasca! love struck