Daca crezi ca nu te-a descoperit si ce a spus a fost din suflet,
trebuie sa intelegi niste lucruri:
--Ca nu te iubeste (nici pe tine, si nici pe altele), si nu e el vinovat de asta. Cred ca nu ti-a spus in fata despre fosta lui "iubire" din respect si compasiune, stiind ca o sa suferi.
--Iubire cu de-a sila nu se poate. Ai intelege asta daca un baiat pe care NU il placi s-ar indragosti de tine si ti-ar marturisi dragostea, moment in care tu, scarbita, nu ai sti cum sa-l iei sa nu ii frangi speranta si inima. NU conteaza motivul pentru care nu l-ai placea, conteaza doar efectul.
--Decat sa suferi pentru cineva care nu a stiut sa te pretuiasca, mai bine ridici fruntea, zambesti, ramai optimista si cauti pe altcineva!
De preferinta, mai din apropiere. Nici baietilor nu le plac fetele cu psihicul la pamant, si asta pare a fi calea spre care te indrepti tu, incet si sigur.
--Exista foarte putine sanse sa se intoarca vreodata la tine, dar totusi, exista. E alegerea ta daca vrei sa astepti. Cel mai intelept ar fi sa te resemnezi si sa il uiti. Si il poti uita cel mai usor fie gasindu-ti o ocupatie, fie inlocuindu-l.
Iti doresc sa ai mai mult noroc decat atunci cand l-ai gasit pe el!
Daaa.doare,mai tare ca o rană fizica
Da doare, dar nu la fel de tare ca prostia ta.mult mai Sincer huh? ...De ce ai acceptat sa zica despre altele cand iti scrie? Banuiesc si eu ca te-a daramat asta, sa-l lasi sa te trateze ca pe un gunoi.
Da,recunosc,am fost si sunt o fraiera ca inca sufăr si nu.mi revin, dar n.am ce sa fac, asta.i mai presus decat mine, am fost întotdeauna puternică.Off, nu stiu de ce.ti spun tie toate astea, ca oricum numai la mișto răspunzi
Nu, nu suferi din asta. Suferi din singuratate. In care te-ai bagat si stai singura.
Niciodată să nu te stresezi pentru chestii ce țin de trecut și care îți răscolesc prezentul. Odată ce ți-ai vărsat lacrimile, nu mai aduni altele. Poți sa iubești dar e o prostie să suferi. Trebuie să mergi mai departe, dar fără a avea puterea de a face asta, rămâi doar cu obsesia, din moment ce simți ca nu mai ai un rost in lume.