Îmi pare rău să-ți spun, dar e doar o copilărie tot ce ți s-a întâmplat. Cum a spus și "colegul meu", nu e normal să mergi prin discotecă la vârsta ta, și mai ales noaptea cu un băiat. Plus că te-a chemat odată afară, a fost nevoie de câteva ore și gata, v-ați și sărutat. Poate o să zici că avem noi minți "înapoiate", că așa-s vremurile acum, dar să știi că sunt cu câțiva ani mai mare decât tine.
Revenind la întrebare, nu are cum să fie ceva, poate doar așa niște ieșiri de-o vară. Din moment ce nici nu te-a mai contactat după, e clar că pentru el a fost doar o joacă.
Sfatul meu e să aștepți să mai crești, să te mai msturizezi, și vei vedea altfel lucrurile.
Asa, zi-le tu colega
M-am descurcat colegu'
Deși ai răspuns înaintea mea și ai dat aceleași idei pe care le-aș fi dat și eu.
N-are rost, deși e de înțeles, e printre primele sau chiar primă experiență cu băieți, e normal să îți rămână mintea la el dar e inutil.
La 13 ani este doar o joaca de copii. Dar daca te-ai gandit sa mai mergeti si undeva, esti foarte naiva.
Ce...
Nu o sa ma leg de varsta ta, adica 13 ani si de faptul ca nu am inteles daca esti baiat sau fata pana intr-un final, cand am inteles ca esti fata.
Dar stai, cum sa nu ma leg de varsta... ai 13 ani ce naiba, mergeti in discoteca si va sarutati asa... cu un copil cu care te vezi dupa nu stiu cat timp? Unde iti este demnitatea in toate astea? La 20 de ani ce o sa faci? Te saruti cu toata lumea pe strada?
Oh... lasand negativismele, dar totusi continuand cu ele, nu este bine ce faci, parerea mea. Ca raspuns la intrebare, desi nu stiu cat o sa conteze, pentru ca pe la varsta asta mentalitatea se schimba usor si pana peste 2 ani o sa uiti complet de acest eveniment, daca iti spune sa iesiti, faci ce vrei. O sa iesi cu el daca vrei, daca nu nu. Daca nu vrei nu poate sa iti faca nimic. Daca vrei, iesi si gata. Doar nu o sa iti zicem noi sa te impotrivesti dorintei tale sau ceva.
Nu e chiar normal ce ati facut voi pe acolo, dar ma rog. Asa este mai nou "moda".
Si nu voiai sa suferi? Adica cum sa suferi? Suferi pentru ca te saruta cineva si apoi nu te mai saruta si nu il mai vedeai? Asa faci si prin Franta pe acolo?
Una peste alta, sa stii ca peste cativa ani nu o sa iti mai amintesti de el sau probabil de alti baieti. In jurul varstei de 20 de ani o sa incepi sa te formezi ca persoana, o sa ai alte conceptii total, total diferite de cele pe care le ai acum, asa ca nu te atasa foarte mult de ceea ce simti acum, serios. Fiecare ne spunem ca nu suntem intelesi si astfel de lucruri, si eu aveam parerile mele pe atunci si nu mi le scotea nimeni din cap, probabil ca si la tine o sa fie la fel. Insa trebuie sa ai si tu personalitatea si demnitatea ta. Lasi orice copil sa te atinga? :/
Dacă tu la 13 ani frecventezi discotecile atunci nu pot să am o părere prea bună despre tine.
Având în vedere că nu va scrieți, e clar că nu-i nimic serios, nu te mai gândi la el, a fost doar o joacă.
Găsește-ți un francez
Menționez inca odat ca eu nu am fost la discoteca, adica băieții ceilalți s-au dus, si eu si băiatul ăla am rămas