| Neinteleasa a întrebat:

Am si eu o poveste lunga de spus. Am mare nevoie de un sfat! Va rog sa ma ajutati!
Deci eu am trecut anul asta in clasa a 9. Anul trecut in clasa 8 ma intelegeam si inca ma inteleg bine cu o fata pe care o s-o notez cu A. si care este cea mai buna prietena a mea Mergem impreuna la scoala stam in aceeasi banca ( nu suntem pe randuri satm si cate 4 in banci ) vorbim de toate!
Dar normal A m, ai vb si cu alte fete! Fata cu care vorbeste cel mai des a fost cu noi colega in clasa 8 si inca mai este! Deci odata noi 3 eu A si fata aia am plecat impreuna de la scoala! Am observat ca ea si fata aia se intelegeau foarte bine si s-au apropiat din ce in ce mai mult! Nu asta ma deranja! Vroiam sa fim pritene cu cat mai multe colege!

A trebuie ca eu sa ma abat de la drum sa merg singura pana acasa ca sa mearga ele impreuna! Ma simteam in pllus ele vorbeau chestii ce eu nu le intelegeam si parca A nu vorbea asa frumos cu mine cum vorbea cu fata aia! Ce sa zic am tacut cat am tacut

Dar odata am izbucnit! Inainte ca fata aia sa vb cu A A zicea ca o sa mergem impreuna la scoala! Si asta si facem! pana cand au zis ambele in cor ca ele nu pot sa isi cumpere nimic de mancare ca trebuie sa ocoleasca sa ma ia pe mine! Am fost foarte suparata! Seara accea i-am spus lui A ce simteam ca eram a parta roata! Si ea a zis ca nu e obligata sa vorbeasca numai cu mine dar nu m-a inteles n-am zis asta! Ce am vrut sa spun asta! Ce am vrut sa spun e ca inainte A zicea ca nu o sa fie zi in care sa nu mergem impreuna la scoala si acum izbucnea ca din cauza ca trebuia sa ma ia si pe mine nu putea sa-si ia de mancare! Acum putea sa ma lase balta ca doar o gasise pe fata aia sa mearga cu ea numai avea nevoie de mine si ii era greu sa ma ie si pe mine!
Ma simteam folosita Ba mai multe am intrebat-o cu care se simtte mai bine! CU FATA AIA! Cica de cand am avut discutia aia pe mess se intelege mai bine cu ea! Nu pot sa cred ca pentru ea nu ii mai sunt cmbp! Si nici macar nu am zis o minciuna!

Eu sunt o fire mai glumeata si mai nebunatica nu ma pricep la sfaturi despre viata! A nu este asa! Si creca de asta se intelege mai bine cu fata aia! Intrebare : Cum sa revin unde imi e locul? Ce cea mai vbuna prietena a ei! Va rog! DAU FUNDA! Multumesc ca m-ati ascultata!

P.S. Inca merg cu ea la scoala dar si cu cealtata fata! Inca suntem bune prietene!

Răspuns Câştigător
| ѕмιℓєfσямєℓℓу a răspuns:

Pai in clasa a 9-a fetele inca isi fac prietene. TU nu i-ai fost prietena foarte buna deoarece ai devenit geloasa. Trebuie sa intelegi ca daca tu vei vrea sa te intelegi cu 'A' in continuare va trebui sa stii ca va veni la pachet cu prietena aceea. Nu poti sa stai tot timpul dupa o singura fata. Mai petrece timp si cu alte fete sau baieti pentru ca fie ca tu crezi sau nu, 'A' nu isi va da seama cat de importanta esti pentru ea. Daca ele nu te baga in seama (si stiu ca atunci cand sunteti 3 sau mai multe persoane si celalalte persoane nu te baga in seama poate fi destul de jenant...) incearca sa le eviti

SAU

Ai putea sa incerci sa te intelegi si cu prietena 'A'ei si sa cauti pe internet sau sa te informezi despre ce ii place. Exemplu : muzica, celebritati, baieti, etc... Iar daca spui ca esti glumeata atunci ii vei putea castiga increderea si prietenia prin glume. Cine stie, s-ar putea dovedi ca ea este o prietena mai buna decat 'A'.

Sper ca te-a ajutat ^^ Iti urez succes!

2 răspunsuri:
| 1261996 a răspuns:

Da.ce simplu e sa spui"pot avea mai multi prieteni".e adevarat, dar asta nu inseamna ca trebuia sa te neglijeze. Eu stiu ce simti am trecut si eu prin asta. Cateodata altcineva vine si ne ia locul, dar nu trebuie sa disperam. Vei vedea alte persoane vor intra si in viata ta. Sa incerc sa imi recuperez o prietena am incercat si eu.dar nu am reusit. Nu vreau sa te dezamagesc, e posibil ca tu sa poti! Ca sa pari interesanta gaseste ceva care sa o fascineze, ceva ce tu crezi ca sigur ii va placea. Ex.filme,melodii,haine,carti. Incearca sa dai si sfaturi mai citeste pe net eventual, fii alaturi de ea! Din moment ce a existat odata asa o prietenie ea nu a putut uita totul.

| PopularLx a răspuns:

Incearca sa o eviti. Poate ca asa o sa-si dea seama ca tu ''nu prea mai esti prietena buna cu ea'', si ea se va rascula laughing. SI apoi tu ii vei spune tot adevarul. crede-ma, si eu am patit aceeasi chestie.