Eu zic sa ii spui ce te deranjeaza dar sa nu para o amnenintara ca sa nu se supere. si b daca chiar este prietena ta cea mai buna nu se va intoarce impotriva ta. si ar trebui sa continui sa ii spui lui b ca te deranjeaza ca pe tine te lasa deoparte.
Stiu ca nu e chiar bine sa-i spui asta in fata, dar fa-o! Asta fac eu...de fiecare data cand ma enerveaza cineva ii spun in fata! Fa si tu asta! O sa te usureze.Si daca B iti e prietena cu adevarat, te va intelege pe tine, nu o va crede pe cealalta.Ai atatea lucruri de spus. SPUNE-I-LE! Daca te crede iti e prietena, daca nu doar o cunostinta oarecare.Ii poti enumera cum ai enumerat mai sus si ei. Daca are pic de creier va intelege. N-o fi chiar oarba sa nu vada nimic, nu? Doar iti e prietena!
Sincer..Ar trebui sa spui ce gandesti. Adica nu e deloc bine nici pentru tine, nici pentru ea sa ti in tine. Si nu-ti face griji ca o va intoarce impotriva ta, daca iti este prietena adevarata te va intelege si nu o sa te acuze. Doar ai spus ca stie si ea ca nu o suporti si cu toate acestea tot vorbeste cu tine! Trebuie sa-i spui odata si oadata, asta este soarat nu poti multumi pe toata lumea. Sper sa iei decizia potrivita.
Vorbeste deschis cu ea, spune-i ce ai pe suflet iar daca ti-e prietena te va intelege, insa daca nu e iti vei da seama Stiu ca e greu... dar parerea mea este ca asta e lucrul care trebuie facut deoarece cred ca ti-e foarte greu sa ti in tine toate astea.