Nu stiu cum pentru tine dar pentru mine prietenia e mai presus de toate. Primele lucruri care trebuie sa le faci este sa afli cit de mult te place el si daca te place cu adevarat si sa afli cit il place prietena ta si daca chiar e dispusa sa ti-l dea! Oricum eu cred ca daca ati fi impreuna prirtena ta nu s-ar uita cu cei mai buni ochi la relatia voastra(desigru astadepinde de caracterul ei). Intre voi trei s-a legat un cerc, si in interiorul lui e baiatul respectiv. Daca el te place cu adevarat si tu il placi mult de ce sa nu fiti impreuna?
Uite,cel mai bine e sa'l iei pe baiat sa vorbesti cu el,sa vezi ce are de gand, dar sa fii foarte atenta si sa nu te lasi purtata de val. In ceea ce priveste relatia ta cu fata care'l place pe Radu, daca e sa fii cu el, nu o sa fie una prea roz! Gandeste'te bine, pierzi o relatie cu un baiat dar castigi o prietena (sa speram ca buna) sau pierzi o prietena (sau poate nu) si castigi o relatie cu un baiat (relatie care poate fi lunga sau nu). Vezi tu? sunt 2 posibilitati dar fiecare are 2 taisuri! Acum tu decizi. Sfatul meu: Ia decizia dupa cap, nu dupa inima. Si cantareste bine posibilitatie. Eu am fost in situatia ta acum recent si am ales baiatul cu care sunt de 1 luna (maine facem 1 luna) in schimbul prietenei mele de 10 ani. Si uite ca am facut bine ce am facut,pentru ca prietena mea nu era cine credeam eu ca e!
P.S. O prietena si mama mi'au zis asa: Gandeste la rece,o "prietena" gasesti la orice colt, dar un baiat care sa te iubeasca nu!" Asa ca, take care dear! Good luck! :*
Diorrus întreabă: