| laurika_3432 a întrebat:

am si eu o prb ma puteti ajuta cu ceva sfaturi ce sa fac e un baiat care imi place foarte mult si imi e rusine sa ma bag ca el in seama insa ieri cand am stat afara eram cu un copilash mik cu care ma plimbam si o prietena de-a mea cum e mai curajoasa i-a spus lui ca imi place de el si el a spus ca nu sunt genul lui...insa el cand ma vede pe strada se uita la mine foarte atent si e super dragut si vreau sa spun ca ieri dupa ce i-a spus prietena mea ca imi place de el se uita cu coada ochiului la mine si eu la el dati-mi cateva sfaturi ce sa fac sa ma placa? si sa fiu ca el? mssshappytonguebig grin

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rad nu trebuia sa-i spui ca-l placihappy
Trebuia sa-l lasi pe el sa fie primultongue
Prefa-te ca-l iggnori si-l respingi si vei vedea ce se intampla pe urmatongue
Am facut asta pe propria-mi pieletongue
Asta inseamna ca nu te vei mai uita la el deloc, nici pe hi5 (daca-l ai) si daca ai ID-ul lui, sa-i dai iggnorehappy
Bafta fluturashappy!

| ghineanamaria a răspuns:

Pai noi nu stim multe despre el ca nu ne-ai zis ce fel de fete ii plac lui dar poate si el o fi rusinos mai ales ca se uita la tine pe ascuns chiar daca i-a zis prietenei tale ca nu te place poate ii era rusine sa zica adevarul si e evident ca te place daca se uita mereu la tine pe ascuns dar probabil ii plac emai mlt partea ta fizica

| Lora a răspuns:

Scumpa Laurika se pare ca el e mai timid decat tine.Lui ii place de tine atata timp cat tot isi arunca privirea asupra ta, doar ca i-a fost rusine fata de prietena ta sa recunoasca a si lui ii place de tine, ehhh asa-s baietii.Scrie-i o scrisorica cu ceea ce simti si pune-i -o in posta, iar prietena ta sa-i spuna ca are ceva in posta si sa mearga sa o ia si sa citeasca scrisoricawinking sper ca te-am ajutat

| Dobitoc a răspuns:

Eu zic sa lasi baiatul sa nu-l disperi daca i-a zis prietenei tale ca nu esti genul lui inseamna ca nu te place.

| Zenithf a răspuns:

Te place, altfel de ce s-ar uita la tine. Trebuie doar sa gaseasca o modalitate ca sa intre in vorba cu tine, ca pe strada arata cam urat sa te "aghete".
Domnul fie cu voi.