In primul rad nu trebuia sa-i spui ca-l placi
Trebuia sa-l lasi pe el sa fie primul
Prefa-te ca-l iggnori si-l respingi si vei vedea ce se intampla pe urma
Am facut asta pe propria-mi piele
Asta inseamna ca nu te vei mai uita la el deloc, nici pe hi5 (daca-l ai) si daca ai ID-ul lui, sa-i dai iggnore
Bafta fluturas!
Pai noi nu stim multe despre el ca nu ne-ai zis ce fel de fete ii plac lui dar poate si el o fi rusinos mai ales ca se uita la tine pe ascuns chiar daca i-a zis prietenei tale ca nu te place poate ii era rusine sa zica adevarul si e evident ca te place daca se uita mereu la tine pe ascuns dar probabil ii plac emai mlt partea ta fizica
Scumpa Laurika se pare ca el e mai timid decat tine.Lui ii place de tine atata timp cat tot isi arunca privirea asupra ta, doar ca i-a fost rusine fata de prietena ta sa recunoasca a si lui ii place de tine, ehhh asa-s baietii.Scrie-i o scrisorica cu ceea ce simti si pune-i -o in posta, iar prietena ta sa-i spuna ca are ceva in posta si sa mearga sa o ia si sa citeasca scrisorica sper ca te-am ajutat
Eu zic sa lasi baiatul sa nu-l disperi daca i-a zis prietenei tale ca nu esti genul lui inseamna ca nu te place.
Te place, altfel de ce s-ar uita la tine. Trebuie doar sa gaseasca o modalitate ca sa intre in vorba cu tine, ca pe strada arata cam urat sa te "aghete".
Domnul fie cu voi.