| claude a întrebat:

happy
am si eu o prblemahappy
mama mea ma cam neglizeaza...adica am impresia ca nu sunt importanta pentru ea ci doar tata
doate vi se pare aiurea sa fiu "geloasa"pe tatal meu, dar asta e adevaru.de ex aseara cand am venit de la scoala ei au mancat si mie mi-a zis sa mananc paine cu untstraight facesi astazi nici macar nu a vorbit cu mine decat mi-a zis sa fac curatstraight face
sau la mancare mereu ii da lui carnea mea.adica portia mea
mie sincer nu mi se pare normal
mie imi vorbeste urat
pe el il alinta "gurita"straight face
mie scarba de ei
chiar nu inteleg dc e poata in halu asta cu mine
nu o intereseazastraight face
m-am saturat
ce sa fac?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cati ani are mama ta? pff, daca se poarta asa cu tine, nu o baga in seama cateva zile adica nu te uita in ochii ei, nu vorbi cu ea, fa ce iti cere, dar fara sa comentezi... Daca ii pasa de tine, a r trebui sa vina la tine si sa te intrebe ce ai patit...Ce fel de om cu suflet nu ar veni la un copil trist sa il intrebe ce a patit? ( nu vreau sa iti jignesc mama ). Daca nu merge, mergi la ea si incerca sa porti o discutie normala, adica ˝chestii˝ de fete cum ar fi moda, ce ai facut la scoala, filme etc., daca nu merge nici asa sa comunici cu dumneaei, spune-i in fata ce te deranjeaza. Daca nu merge si asa (Jeez, asta nu mai e mama straight face ) spune-i cuiva in care ai incredere ( diriginte, invatator ) sau du-te la psihologul scolii ( daca scoala ta are asa ceva ) pentru ca un psiholog te poate ajuta sa treci peste si sunt absolut sigura ca nu va divulga nimanui secretele tale.
SUcces!

1 răspuns:
| rockelle75 a răspuns:

Cacă-te, te vei simţi mult mai bine.
*vorbind serios*