| Lidia_6289 a întrebat:

aM Si eu o problema! Am 14 ani o inaltime de 1.60 si cam 65 de kg! Cum as putea sa slabesc tinand cont de faptul ca eu sunt f pofticioasa si la mine-n casa se mananca multe prajeli si chestii din astea care ingrasa!:d si nici la sala nu pot sa ma duc si rescunosc ca sunt un pic cam lenesa:d
cine ma poate ajuta? dau funditahappy

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Pai, incerca totusi sa reduci din mancarebig grin sa nu mai mananci dupa ora 7 sau daca mananci sa incerci nu prajeli si cat mai mica cantitatea apoi la scoala daca nu la sala de sport sa faci sportul intotdeaunabig grin iar pe acasa mai fa si tu exercitii niste abdomene[sa iit faca abdomenul frumos] niste genoflexiuni[picioare mai frumoaseon the phone etc.

2 răspunsuri:
| alexaaa a răspuns:

Pai in primul rand, trebuie sa iti schimbi un pic gandirea in privinta stilului tau de mancare.chiar daca la tine in casa se mananca multe prajeli, multe alimente care ingrasa, tu trebuie sa iei initiativa pentru ca oricum e spre binele tauwinking. incearca sa incepi un nou stil de a mancawinkingnu trebuie sa privesti totul ca o dieta, ci ca o perioada in care te vei schimba(fizic dar si psihic). incearca sa mananci fara mult ulei.eu asa am facutwinking. cand mananci prajeli, ia un servetel si incearca sa iei uleiul, pentru ca o lingurita de ulei are 120 calorii(ff mult). incepe si tu sa mananci salate(cel mai bine e seara), manancaruri care nu ingrasawinkingdocumenteaza-te de pe internet ce mancaruri nu au multe caloriiwinking. si fa si un pic de sport:incearca sa dansezi, sa faci niste abdomene(incepe cu un nr mic, adica vreo 30, si dupa mareste nr). asta sg te va ajuta.pe mine m-a ajutat si am dat jos 23kghappysucces!:*

| Lidia_6289 explică:

Va multumesc pentru raspunsuri!>:d