anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu o problema.Am 16 ani si vorbesc cu un baiat de 21 de foarte mult timp.Desi nu suntem impreuna, el mi-a zis ca ma place si la fel si eu. Si de ceva timp imi cere mereu poze mai sexy.I-am dat cateva in sutien si multe altele.Si normal eu nu i-am dat pana nu imi dadea si el mie poze de genu si apoi sa le stergem reciproc. Asa ca azi mi-a trimis o poza in care se vedea cam mult

8 răspunsuri:
| Kaℓi a răspuns:

Te joci cu focul happy

| HazelEyes77 a răspuns:

De ce nu sunteti impreuna daca va placeti asa mult? Mai bine faceti ceva in privinta asta decat sa va trimiteti poze sexy.

| gratargratar a răspuns:

Nu vad ceva rau in a vorbi cu un baiat, dar treaba cu pozele e prostie pura.
Spune-i sa nu-ti mai trimita si tu sa nu-i mai trimiti.
A iubi pe cineva inseamna a-l respecta. Daca il iei ca material por-no, atunci nu-l iubesti ci il vezi ca un obiect.

| M7Seven a răspuns:

Nu e clar? Sau ma rog daca nu iti dai seama iti zic eu. Vrea sa te aiba in pat. Daca se gandea la o relatie serioasa cu tine cred ca iti spunea lucrurile astea.Cel mai proabil vrea doar sa se culce cu tine, poate ii place cum arati fizic. Daca continui sau nu este decizia ta

| Alealexandraaaa122017 a răspuns (pentru M7Seven):

Nu ii pasa doar de asta. il intereseaza si de ce note iau la scoala, de ce mananc, cum ma simt. Ne vedem foarte rar si imi spune mereu ca ii e dor de mine

| M7Seven a răspuns (pentru Alealexandraaaa122017):

Si atunci de ce nu sunteti impreuna?

| kermit1312 a răspuns:

Daca iti face placere poti sa continui si ti mai mult, daca nu refuzi, depinde de cum simti tu.

| Alealexandraaaa122017 a răspuns (pentru kermit1312):

Pai l-am refuzat de multe ori la inceput, dar mi-a zis ca nu am incredere in el...