| cris2012 a întrebat:

am si eu o problema, am multi cosi, dar mari, am unul si de 1 cm, nu exagerez, ce as putea face, mama nu vrea sa ma duca la dermatolog pentru ca zice ca e de la fete dar nu e, aveam o fata frumoasa, acum nu se mai uita nici dracu la mine!

Răspuns Câştigător
| oOoKimikochanOoO a răspuns:

Incearca Tetraciclina crema! Cosurile se usuca foarte repede si dispar, te asigur!(sa nu crezi ca dispar asa peste noapte, dureaza cateva zile, depinde cat de mari sunt)Iti spun din experienta, mie asa mi-au disparut! Nu uita:trebuie sa te dai doar pe cosuri, NU pe toata fata pentru ca asa se obisnuieste tenul cu crema si nu mai are nici un efect! Succes!( nu este nici scumpa in caz de vrei sa stii si se gaseste la farmacii).Mai intreaba si farmacistele si o sa iti spuna cum sa o folosesti! Succes si sper ca ti-am fost de ajutor! Byebig grin

| cris2012 explică (pentru oOoKimikochanOoO):

Ms mult! o sa incerc

| oOoKimikochanOoO a răspuns (pentru cris2012):

Cu placere...succes!winking

5 răspunsuri:
| Azazea a răspuns:

Daca nu te lasa, du-te singur, mergi la medicul de familie si iti iei o trimitere pentru dermatologie, si apoi mergi la dermatolog.
Bafta laughing

| Georgiana2505 a răspuns:

Comunicarea este cea mai importanta.Incearca sa ii explici mamei tale ca te deranjeaza enorm cosurile si ca intr-adevar este o problema.Eu cred ca va intelege. Daca nu, ai putea sa te duci singura la medicul de familie sa te consulte si sa-ti spuna daca e nevoie de medicul dermatolog. Eventual si acolo poti ajunge tot singura dar poti ruga o ruda sau o prietena sa te insoteasca.

| oOoKimikochanOoO a răspuns:

Merci pentru fundita!:*