| fetitza13 a întrebat:

Am si eu o problema.Am o colega prostanaca cu care am fost prietena inainte.Mi-a luat mult timp sa imi dau seama ca m-a folosit sa fie in frunte(da tot nu-i)si m-a copiat la tot ce faceam ex: daca eu aveam inclinatie spre desen, trebuia si ea sa aiba chiar daca nu se pricepe deloc la desen, daca eu eram cea mai buna din clasa trebuia si ea sa fie, si d-asta s-a asezat langa mine ca sa poata sa copieze(am vazut-o), daca eu aveam cea mai buna prietena o fata(nu dau nume)trebuia si ea s-o aibe pe aceeasi. Spuneti-mi si mie va rog fff mult ce sa fac cu ea sau ce sa-i zic ca mi vine sa-i trag una unde doare.plzzzz help

3 răspunsuri:
| AnimeAnnDRa a răspuns:

E trist scumpa, fii atenta aici ca mi s-a intamplat cu o colega din clasa 1 dar acum a trecut ii spui in fata tot ce simti! eu am facut asa si a inceput sa planga laughing insa nu m-a durut dar acum ma inteleg bine cu ea, asa ca sfatul meu e sa ii zici in fata! si apoi sa te imprietenesti cu altcineva

| ℜëßëℓå a răspuns:

Uite, habar nu am cum s-a nimerit, dar si eu am patit exact la fel. Ma opia si ma punea sa o ajut mereu la teme ca sa fie ea cea mai desteapta. Tot ce trebuie sa faci e sa ii spui verde in fata: gata, m-am saturat, nu trebuie sa fi tu neaparat ca mine. Daca vrei sa fi desteapta, bun, invata.

| ℜëßëℓå a răspuns:

Pardon, "copia", nu "opia".