anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU:*Am si eu o problema.Astazi a venit la mine mama unui coleg.Ei sunt vecini cu mine si ne stim de cand suntem mici.A venit foarte suparata si cu lacrimile in ochi.Ma intrebat daca sa int cv cu copilul ei pe la scoala? Eu nu stiam ce se intampla pentru ca, cu el nu se intamplase nimica.Era foarte ingrijorata, mi-a spus ca nu stie ce sa se mai faca cu el, ca el e tot stresat si vb urat cu ei(tin sa precizez ca suntem pe a12a si el e singur la parinti)Parintii lui f ingrijorati nu stiu ce sa mai faca,a spus ca el, cand ajunge acasa nu vrea sa mai auda de nimeni, nici macar de prietenii lui.Parintii lui nu sunt agresivi sau genu de parinti care nu ii intereseaza de copilu lor,din contra,sunt niste parinti foarte buni, nu vorbesc urat cu el, il incurajeaza sa invete etc.Nu stiu ce sa fac,mama lui m-a rugat frumos sa nu ii spun ca a fost pe la mine si nu ii voi spune pentru ca nu vreau sa aiba probleme cu ei.M-am gandit sa vb cu el sa ii spun sa mai vina pe la mine sa il mai ajut pentru bac.El e genu de baiat care pare dur dar are un suflet bun, nu e dupa fete sau asa, nu a avut relatii serioasa si nici iubite nu a prea avut sa zici ca are probleme cu fetele.Nici cu baietii nu are probleme pentru ca se intelege bine cu toti si la scoala e linistit nu are probleme cu profesorii.Eu cred ca e stresat cu bacu, ca nu o sa il ia si se gandeste ce o sa faca si profesorii ne streseaza mult, parintii lui il streseaza.Nu e genu de baiat sa invete, pentru ca nu ii place asta.Va rog, ajutati-ma cu un sfat, dau fundasad

14 răspunsuri:
| mikey06982 a răspuns:

happy Bine vei face daca vei incerca sa vorbesti cu el, poate il vei ajuta cu un sfat.Cine stie ce probleme are, lasa-l sa se pazeze pe tine...mai bine acum incerci decit sa fie prea tirziu happy
Bafta happy

| Albastru45 a răspuns:

Eu cred ca raspunsul tau e tampit!
Unii oameni au si probleme legate de viata, nu ca nu le cumpara parintii lor IPhone6

| Albastru45 a răspuns:

Eu STIU ca tu esti tampita.
ce IPHONE ai?

| Albastru45 a răspuns:

Dar nu ma cunosti draga, de unde sti cum sunt eu? Dar uite, eu mi-am dat seama cum esti tu dupa felul in care vorbesti, si nu am o parere foarte buna happy

| Albastru45 a răspuns:

Dar de unde stii asta?

| IsAbElLaSwEeT a răspuns (pentru Albastru45):

Ce iti pasa!

| Albastru45 a răspuns (pentru IsAbElLaSwEeT):

CE?

De unde stiu eu! Am sursele mele!

Ce curioasa esti!

| Albastru45 a răspuns (pentru IsAbElLaSwEeT):

Pai vorbeste romaneste te rog frumos sa inteleg ce zici

| Albastru45 a răspuns:

WOW, eu cred ca acum tu iti bati joc de tine...pe bune tu vezi ce scrii si cum scrii?
Nu ai habar de limba asta, nu mai incerca sa o vorbesti, si ciudat ca ma faci tiganca dupa ce te-am facut eu tiganca indirect.

| Albastru45 a răspuns:

Tigana
tias
sa fi amendata
mata
santeti
ingrasamint
Bine toata lumea face greseli, mai apesi o tasta in plus sau minus, dar mi-am dat seama ca tu esti o ipocrita si o aroganta anagramata de 12 ani.

| Albastru45 a răspuns:

Wow, ai 15 ani si vorbesti asa?
Mama ta stie cum vorbesti?

| kesha a răspuns:

Zi sa vina pe la tine si incurajeazal, ajuta, incearca sa te apopii de el. Sper ca te-am ajutat. Funda?sad