| Andreeiutza21 a întrebat:

Buna TPU am si eu o problema ca orice adolescenta :-( faza e ca mi-a placut de un baiat mai mare decat mine cu un an. Si o prietena i-a spus si el a raspuns vai de *** si ce sa fac daca ma place. Eu una ma consider urata grasa. etc nu stiu ce sa mai fac sa ma simt bine in pielea mea. Astept sfaturi

2 răspunsuri:
| ChristinneMih a răspuns:

Daca te consideri nu inseamna neaparat ca asa si esti. Poate ca nu i-a placut de tine din alte motive sau pur si simplu nu este potrivit pentru tine. Insa daca tu crezi ca esti grasa poti cel mai bine sa faci niste exercitii fizice in acest sens pe care le gasesti foarte usor pe internet si sunt si cele mai recomandate decat sa tii diete si chestii de acest gen si vei vedea ca va fi altfel. Cat despre faptul ca te consideri urata, sa stii ca oricine e frumos in felul lui si nu asta conteaza cu adevarat. Nici eu nu ma consider frumoasa, dar cel mai mult conteaza sufletul, restul sunt detalii. Deci capul sus si nu lasa pe ceilalti sa te supere.

| Peaches a răspuns:

Invata sa te apreciezi, sa vezi ce ai frumos, sa imbunatatesti imaginea acolo unde este nevoie. Invata sa te iubesti, sa te respecti. Cand tu vei reusi asta, atunci ti se va schimba atitudinea dar se va schimba si perceptia celor din jurul tau. Ei te vad asa cum te vezi tu. Sunt rare persoanele care vad ce e frumos in interiorul tau. Cand tu vei fi increzatoare in frumusetea ta, atunci toti te vor vedea frumoasa.
Numai bine.
~Roxetta