Wow!
Eu mereu sunt emotionata cand ma sarut [in special primul sarut, care vreau sa fie perfect]...dar totusi, de la un timp ti se va parea un sentiment placut, stii, e ca un drog .
Nu-ti mai face griji, e ceva normal, oricui i se intampla. Plus ca prietenul tau te place asa cum esti, de ce ti-ai face tu griji in privinta parerii lui?!
Daca lui nu ii va placea ceva la tine sau la modul in care saruti, va discuta civilizat si dragastos cu tine si iti va explica, ca nu conteaza chestiile astea intr-o relatie. Repet, cu timpl te obisnuiesti. [bineinteles, daca tineti unul la altul:X ]
Asa ca, bafta in dragoste! :X
Pai de ce sa iti fie rusine, gandeste-te ca nu iti este rusine si incearca sa te simti bine cand esti cu el. CURAJ
Ce varsta ai? astea sunt copilaresti o sa treci usor peste ele... fi directa cu el si spune-i tot pe direct. iubirea nu e o rusine. daca tine la tine te va intelege.fi tu in preajma lui asa cum esti d obicei. distrati-va simtiti-va bine
Deci nu prea am cine stie ce experienta cu fetele dar eu le citesc din priviri satri zic de ce se intampla chestia asta cu tine...nu iti este rusine ti se apare tu de fapt esti emotionata si poate fi din cauza ca sa nu rada cineva de tine sau de voi 2 sa nu gresesti ceva ca sal superi si alte banalitati din astea! iar cu respiratul greu este din cauza adrenalinei provocate in momentul sarutului este un moment placut sper ca team lamurit. si ca sa scapi fi un pic mai cu tupeu pe tine fi indiferenta crede in el si sa nu-ti pese de ce zice lumea
AngelNycoleta întreabă: